Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Karel de Grotelaan 335 - DEVENTER

Karel de Grotelaan 335

Deventer

  • Bouwjaar: 1965
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 73 m2
verkocht

Karel de Grotelaan 335 te Deventer

***WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN***

Instapklaar 4-kamer appartement, gemoderniseerd in 2018!

Op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden ligt deze ruime en modern afgewerkte maisonnette op de derde en vierde woonlaag van het complex. De berging is gesitueerd in de onderbouw. Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de Deventer binnenstad, scholen, openbaar vervoer, winkelcentrum Keizerslanden en uitvalswegen zoals de A1 en N337.

Het appartement is in 2018 grondig gerenoveerd! De keukendeur en de muur naar de woonkamer zijn verwijderd waardoor er een open en lichte verbinding is ontstaan met de woonkamer. Uiteraard is ook direct de keuken aangepakt en uitgevoerd met de nodige inbouwapparatuur. De badkamer is vergroot en vernieuwd evenals het toilet dat in dezelfde stijl is vernieuwd. Ook is er een nieuwe elektrische boiler geplaatst.

Verder is het appartement voorzien van nieuwe vloeren en moderne, hoge plinten aan de wanden. De elektra is volledig vernieuwd, de wanden en plafonds zijn allen gestuukt. Daarbij is het appartement ook nog volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Een appartement waar je zo in kan!

Indeling

Begane grond: Gemeenschappelijke entree met intercom en trappenhuis naar de appartementen en bergingen in de onderbouw.

Derde verdieping: Entree, hal, modern toilet, meterkast en trapopgang. Woonkamer met toegang tot het balkon en een ruime bergkast onder de trap, half open keuken in een moderne hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. De gehele beneden verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Vierde verdieping: Overloop die toegang biedt tot de 3 slaapkamers en moderne badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. De overloop is nog voorzien van een bergkast, in deze bergkast bevindt zich de opstelling voor de wasmachine en elektrische boiler.

Het appartement valt samen met de overige appartementen onder de VvE Karel de Grotelaan 281-359.
Vanuit de VvE wordt de buitenzijde van de woning onderhouden en is het complex verzekerd middels een opstalverzekering. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 171,66,- per maand, dit is inclusief een voorschot stookkosten van € 27,23.

Bijzonderheden:

- Complex is v.v. een afgesloten entree en intercominstallatie;
- Inpandige berging in de onderbouw;
- Keuken, badkamer en toilet zijn in 2018 vernieuwd;
- Verwarming middels blokverwarming, warm water middels elektrische boiler (eigendom);
- Appartement is v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- De VvE bijdrage is € 171,66, inclusief voorschot stookkosten van € 27,23.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.