Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Kievit 32 - DEVENTER

Kievit 32

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1980
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 262 m2
  • Woon opp. ca.: 177 m2
verkocht

Kievit 32 te Deventer

Uitgebouwde hoekwoning met garage, riant woonoppervlak en vrij uitzicht achterzijde!

Aan de rand van de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘Groot Douwel’ gelegen verrassend ruime hoekwoning met vrijstaand stenen garage en eigen oprit. De speels ingedeelde woning is gebouwd in 1980 en gesitueerd op een perceel van 262 m2 en heeft naast een prettige achtertuin de beschikking over een royaal dakterras. De achterzijde is geheel vrij gelegen met uitzicht over de landerijen en je kan hier dan ook volop van de zon, privacy en het vrije uitzicht genieten.

De woning ligt nabij winkelcentrum De Zwaluwenburg en het vernieuwde winkelcentrum de Flora, het sport- en recreatiecentrum de Scheg, NS station Colmschate, diverse basisscholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het stadscentrum ligt op circa 15 minuten fietsen.

Indeling

Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Vanuit de hal te bereiken bijkeuken met wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang tot een berging. De slaap-/werkkamer op de begane grond is eveneens vanuit de hal te bereiken.

De uitgebouwde woonkamer met gashaard is aan de tuinzijde gelegen en heeft een vrij uitzicht op de landerijen en veel lichtinval dankzij de grote glazen achterpui. De moderne woonkeuken (2012) is aan de voorzijde gesitueerd en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductie kookplaat, in het plafond afgewerkte afzuigkap, stoomoven, combi-oven, koelkast, vaatwasser en een vaste kast.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met wastafel, toilet, bad en douche. Aan de achterzijde twee ruime slaapkamers en aan de voorzijde een grote slaapkamer over de volledige breedte van de woning met inloopkast en berging. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping: overloop en toegang tot twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vliering met cv ketel (Intergas HR Eco, 2014). Vanuit deze slaapkamer is tot slot het riante dakterras te bereiken.

Tuin

De tuin aan de achterzijde heeft een prachtig vrij uitzicht over de landerijen en is gelegen op het oosten. Door de diepte van de tuin kan er echter ook nog van de middagzon genoten worden in het uiterste puntje van de tuin. Verder is er een vrijstaande stenen garage op het perceel aanwezig en kan de auto op eigen terrein geparkeerd worden.

Rust, ruimte en veel privacy zijn zeker van toepassing op deze woning!

Bijzonderheden

- Woonoppervlak 177 m2, inhoud 618 m3;
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen v.v. HR++ beglazing;
- Volledig geïsoleerde woning, definitief energielabel C;
- Elektrische screens en rolluiken aanwezig;
- Begane grond uitgebouwd in 2002;
- Slaap-/werkkamer begane grond, in totaal 6 slaapkamers(!);
- Vrije ligging achterzijde met uitzicht op de landerijen;
- Riant dakterras met vrij uitzicht en goede zonligging;
- Parkeren op eigen terrein, vrijstaand stenen garage.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl