Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Klinkenbeltsweg 1 - DEVENTER

Klinkenbeltsweg 1

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2004
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 111 m2
  • Woon opp. ca.: 133 m2
verkocht

Klinkenbeltsweg 1 te Deventer

Verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 (slaap)kamers!

Deze goed onderhouden tussenwoning uit 2004 is ideaal voor bijvoorbeeld een groot gezin of de combinatie van wonen en werken aan huis. Door de 5 (slaap)kamers, waarvan er 2 op de begane grond zijn gesitueerd, kan je spreken van een verrassende indeling en enorm veel woonruimte! Je ervaart hier volop privacy dankzij het wonen op de eerste verdieping en ook de brede ramen die voor veel lichtinval zorgen komen nog beter tot hun recht.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, toilet met fonteintje en ruime werk-/studeerkamer gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt de sfeervolle tuinkamer die is voorzien van een pantry en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin (gelegen op het zuid westen) en het terras. In de trapkast is er ruimte voor de wasmachine en deze is voorzien van een wastafel.

De indeling van de begane grond maakt de woning uitermate geschikt voor kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Eerste verdieping: Middels de trap komt u op de woonverdieping met een ruime en lichte woonkamer met eethoek en moderne open keuken die in 2018 is geplaatst. De in hoek opgestelde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi magnetron, oven, koelkast en vriezer.

Door de unieke ligging van deze woning aan het begin van de straat heeft u vanuit de woonkamer een vrij uitzicht de buurt in.

Tweede verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand. De luxe badkamer is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel.

Tuin:

De achtertuin is is gelegen op het zonnige zuid westen en beschikt over een achterom. De tuin is in 2016 volledig opnieuw aangelegd en voorzien van een houten berging, ideaal voor het plaatsen van de fietsen en het tuingereedschap.

Bijzonderheden:

- Volledig geïsoleerde woning en v.v. definitief energielabel B;
- Keuken en pantry zijn in 2018 geplaatst;
- Achtertuin is opnieuw aangelegd in 2016;
- Elektrische rolluiken aan de achterzijde op de 2e verdieping (2019);
- Mogelijkheid tot praktijk-/kantoorruimte aan huis;
- Verrassende indeling met liefst 5 (slaap)kamers.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.