Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Klinkenbeltsweg 27 - DEVENTER

Klinkenbeltsweg 27

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 114 m2
  • Woon opp. ca.: 133 m2
verkocht

Klinkenbeltsweg 27 te Deventer

Verrassend ruime en praktische tussenwoning (2003) met maar liefst 4 slaapkamers die is ideaal voor bijvoorbeeld de combinatie van wonen en werken aan huis. Je ervaart bij deze woning volop privacy dankzij het wonen op de eerste verdieping. Een woning met enorm veel woonruimte en een verrassende indeling, mede dankzij een van de (slaap)kamers die op de begane grond is gesitueerd.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, vaste kast met opstelplek cv-ketel, tussenhal met schuifkastenwand en toegang tot de werk-/slaapkamer en tot slot de tuingerichte woonkeuken. De keuken heeft een ruime inbouwkast met plaats voor een vriezer en is voorzien van een modern keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en combi oven. De woonkeuken is voorzien van een bamboevloer bestaande uit massieve vloerdelen en openslaande deuren naar het terras en de besloten tuin die is gelegen op het zonnige zuidwesten.

De indeling van de begane grond maakt de woning uitermate geschikt voor kantoor- of praktijk aan huis.

Eerste verdieping:
Middels de trap komt u op de woonverdieping met een zeer ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is geheel voorzien van een donkerblonde hardhouten vloer. Vanuit de woonkamer is door de ligging op de eerste verdieping vrij uitzicht op de straat- en tuinzijde. De brede ramen die voor veel lichtinval zorgen komen nog beter tot hun recht.

Tweede verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer beschikt over een grote kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad-/douchecombinatie, wastafel, tweede toilet en aansluiting voor wasmachine.

Tuin:

De achtertuin is is gelegen op het zonnige zuid westen en beschikt over een achterom. De tuin is voorzien van een houten berging, ideaal voor het plaatsen van de fietsen en het tuingereedschap.

Bijzonderheden:

- Volledig geïsoleerde woning en v.v. definitief energielabel A;
- Intergas HRE 24/18 CW3 cv ketel geplaatst in 2019;
- De woning beschikt over liefst 12 zonnepanelen (gemiddelde opbrengst 2700 kWh per jaar);
- Rustige woonomgeving met slechts bestemmingsverkeer;
- Groot zonnescherm achter de woning;
- Dankzij de grote raampartijen is er een goede lichtinval;
- Nabij scholen, winkels, park, stadscentrum en centraal station;
- Ruime tuin op het zuid-westen met berging en achterom;
- Mogelijkheid tot praktijk-/kantoorruimte aan huis.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.