Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Koperwiek 17 - DEVENTER

Koperwiek 17

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1978
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 127 m2
  • Woon opp. ca.: 91 m2
verkocht

Koperwiek 17 te Deventer

In de kindvriendelijke woonwijk "Groot Douwel" gelegen tussenwoning met uitgebouwde bijkeuken, een diepe achtertuin met terras, een vrijstaande stenen berging en achterom. Leuke voortuin met extra zonneterras. Kaveloppervlak 127 m2.

Op korte afstand van de woning is een groot groen speelveld gelegen.
Het Gooikerspark en kinderboerderij De Ulebelt zijn te voet goed bereikbaar.
Verder zijn voorzieningen zoals winkelcentra Zwaluwenburg en Colmschate, diverse basisscholen, kinderopvang, sport- en recreatiecentrum de Scheg op korte fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling:
Entree met gemoderniseerd toilet v.v. zwevend closet en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de verdieping.
Ruime tuingerichte woonkamer met trapkast en deur naar de aangebouwde bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Open keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. De entree, woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Drie slaapkamers waarvan één aan de voorzijde gelegen. De in 2016 gemoderniseerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, ligbad en wastafelmeubel met extra kast. De drie slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. Overloop, vaste kast met daarin wasmachine en -droger en de Intergas CV ketel (2016).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.