Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Kromme Kerkstraat 6 - DEVENTER

Kromme Kerkstraat 6

Deventer

  • Type: herenhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 1906
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 142 m2
  • Woon opp. ca.: 131 m2
verkocht

Kromme Kerkstraat 6 te Deventer

Goed onderhouden en uitgebouwd herenhuis gelegen in één van de meest gewilde straten van de Zwolsewijk. De Kromme Kerkstraat is een fraaie straat uit begin 20e eeuw met klinkerbestrating, voldoende parkeergelegenheid, veel groen, aan weerszijden klassieke woningen met leuke voortuinen, originele hekwerken en een speeltuintje aan het einde van de straat. In deze rustige straat met slechts bestemmingsverkeer, vind je een mix van gezinnen met jonge kinderen en alleenstaanden.

Kromme Kerkstraat 6 is een lichte, ruime tussenwoning met diepe achtertuin en dat terwijl de woning aan de achterzijde over de gehele breedte is uitgebouwd! De achtertuin beschikt over een eigen achterom en via een stenen trap bereik je het souterrain annex fietsenberging onder de woning.

Dit heerlijke familiehuis met in totaal vier slaapkamers is een mooie mix van klassiek wonen en modern woongenot. In het huis zijn overal nog originele stijlelementen aanwezig, tegelijk biedt het de bewoners een goed en hedendaags wooncomfort.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op krommekerkstraat6.nl

Indeling

Begane grond:
Via de voordeur kom je in de lichte hal met mooie trappartij, toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met gestuukte wanden en hoog plafond heeft een houten vloer, een open haard en bijzondere wand met opengewerkt metselwerk.
De lichte woonkamer met hoge plafonds heeft een mooie lichtinval en is uitgebouwd met een lichte serre die aansluit op de open keuken. In de keuken een karakteristieke AGA-cooker met vier ovens, een uitgebreide kookplaat en daarboven een afzuigsysteem. De achtertuin is vanuit de serre en de keuken bereikbaar en grotendeels voorzien van klinkerbestrating met groene borders. Er is ook een achterom en vanuit de tuin is het souterrain annex fietsenberging onder de woning te bereiken.

Eerste verdieping:
Lichte overloop met de mogelijkheid voor het creëren van een werkplek. De twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben hoge plafonds en authentieke paneeldeuren. De in het wit uitgevoerde badkamer met natuurstenen vloer heeft een bad, een douche, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
De vaste trap naar de tweede verdieping komt uit op een overloop met lichtkoepel voor daglichttoetreding en een opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger. De twee slaapkamers op deze verdieping hebben een wit balken plafond en lichte wanden.

Bijzonderheden

- Nieuw stucwerk en leidingen in muur verwerkt (begane grond + 1e verdieping);
- Sierlijsten langs de plafonds aangebracht, gevel gerenoveerd;
- Schilderwerk intern en extern uitgevoerd in 2017;
- Achtertuin met achterom, vanuit de tuin toegang tot souterrain annex berging;
- Mogelijkheid om te parkeren voor de deur;
- Definitief energielabel F, grotendeels dubbel glas en vloer isolatie;
- Verwarming en warm water middels Intergas cv-ketel (2008);
- Op korte afstand van supermarkten, plantsoen, scholen, Deventer binnenstad en NS station.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.