Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Laan van Borgele 32 - DEVENTER

Laan van Borgele 32

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1968
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 605 m2
  • Woon opp. ca.: 240 m2
€ 875.000,- kosten koper

Laan van Borgele 32 te Deventer

Deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met grote, aangebouwde praktijkruimte (67 m2) is gelegen in een prachtige, groene omgeving. De verrassend royale woning (240 m2 woonoppervlak, excl. zolder!) is uitermate geschikt voor een groot gezin, B&B en/of kantoor- of praktijk aan huis. Of gewoon voor comfortabel en ongestoord thuiswerken…

De aanbouw is vanuit de woning te bereiken, maar hij beschikt ook over een aparte entree. Er zijn daar 3 (werk-) ruimtes, een pantry en een apart toilet. Uiteraard is het ook goed mogelijk een ruimte als slaapkamer te gebruiken, voor u zelf, een inwonende ouder of bijvoorbeeld een minder valide kind. Het geheel is eenvoudig volledig aan te passen voor mantelzorg, waarbij toch de privacy van de verschillende huishoudens gegarandeerd blijft! Verder is er in dit deel een (fietsen-)berging.

De mogelijkheden van het huis zijn legio, de ligging is prachtig. Schuin tegenover de woning ligt het grote stadspark het "Nieuwe Plantsoen" met wandelpaden, hondenlosloopgebied en hertenkamp. Winkelcentra Borgele en Keizerslanden, basisscholen en Voortgezet Onderwijs zijn op korte loopafstand gelegen. De historische binnenstad, met al haar winkels, horeca, schouwburg, bioscoop en NS-station, is met een paar minuten fietsen bereikbaar.

Indeling van de woning:
De entree is aan de linkerzijde in de royale hal met garderobe, toiletruimtes, fraai trappenhuis en kelder met waterontharder. Verder zijn er de deuren naar woonkamer, eetkamer/keuken en de aanbouw. De sfeervolle woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een parketvloer, open haard, grote raampartijen met zicht op de groene omgeving en openslaande deuren naar het deels overdekte terras dat op het zuidwesten ligt.

De eetkamer bevindt zich tussen de woonkamer en de open keuken, die aan de achterzijde van de woning ligt. De luxueuze keuken is ontworpen door Stormink keukens uit Gorssel en bestaat uit twee delen. Aan de ene kant is een kastenwand met vaatwasmachine op hoogte, magnetron, oven en een grote Amerikaanse koel-/vrieskast. Aan de andere zijde staat een L-vormig blok met eetbar, spoelbak, Quooker en kook/grillplaat met daarboven de afzuigkap. De keuken is voorzien van vloerverwarming en aan de achterzijde zijn dubbele tuindeuren. Woonkamer, eetkamer en keuken tellen samen maar liefst 67 m2!

Aan de grote overloop liggen 4 (!) royale slaapkamers: 16, 11 ,8 en 9 m2. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en beschikt over een forse inloopkast. Eén van de andere kamers ligt aan het ruime balkon aan de rechterzijde van de woning. De grote (15 m2) badkamer is voorzien van comfortabele vloerverwarming, een ligbad met whirlpool, toilet, inloopdouche, wastafelmeubel, infrarood-sauna en de witgoedaansluitingen. Deze badkamer is vanuit de grootste slaapkamer én vanaf de overloop bereikbaar. Er zijn verder op deze verdieping een apart toilet en een 2e badkamer met douche en wastafel. Op deze verdieping zijn ook nog verschillende vaste kasten.

Met een vlizotrap is de zolder bereikbaar, deze biedt veel bergruimte.

Rond het royale huis is een mooie tuin aangelegd met bloemenborders, diverse terrassen, verrassende doorkijkjes en veel privacy. Door de gunstige ligging is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden! Op eigen terrein is parkeerruimte voor twee auto's. Het totale perceel is 605 m2 groot.

Bijzonderheden:
- Een mooie plek om te wonen en te werken
- Een huis met vele mogelijkheden
- Oorspronkelijk bouwjaar 1968, uitbouw 1999
- 8 kamers, 2 badkamers en in totaal 4 toiletten
- Luxe Stormink keuken
- Luxe en zeer complete badkamer met o.a. infraroodsauna
- Vloerisolatie, rondom dubbel glas, spouwmuurisolatie, geïsoleerde zoldervloer, uitbouw is volledig geïsoleerd
- Verwarming middels 2 Nefit HR ketels (2018 en 1999)
- Nieuwe groepenkast (2023)
- Open haard in woonkamer
- Energielabel B
- 8 zonnepanelen (2023)
- Woonoppervlak: 240 m2 (excl. zolder)
- Balkon: 8 m2
- Inhoud: 830 m3
- Kaveloppervlak: 605 m2

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op laanvanborgele32.nl

Interesse in deze royale vrijstaande woning?
Bel voor een afspraak met ons kantoor.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.