Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Larenstein 73 - DEVENTER

Larenstein 73

Deventer

  • Bouwjaar: 2021
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 271,- per maand
  • Woon opp. ca.: 156 m2
verkocht

Larenstein 73 te Deventer

Op toplocatie gelegen appartement met een unieke indeling, waardoor het appartement uitermate geschikt is voor een combinatie van wonen en werken aan huis. Het luxe 5-kamer appartement, waaronder een aparte werkruimte/atelier, bestaande uit twee vertrekken, is gelegen op de eerste verdieping van de voormalige Middelbare Koloniale Landbouwschool, nu bekend als 'Larenstein', op de hoek Brinkgreverweg en Ceintuurbaan.

In dit fraaie complex zijn door het samenvoegen van de oude klaslokalen in totaal 23 unieke appartementen gerealiseerd.
Het geheel is een mix van oud en nieuw. Fraaie architectuur, klassieke trappenhuizen, portalen en gangen, hoge plafonds en fraaie raampartijen. En modern comfort zoals liftinstallatie, videocom installatie, goede isolatie en parkeerplaats in nabijgelegen parkeergarage.
Een fraai aangelegde tuin rondom en een groot, besloten, binnenterrein zorgen voor het groene accent.
In de binnentuin staan ook de gemeenschappelijke fietsenbergingen. Hier zijn per appartement twee stallingsplekken voor de fiets.

Larenstein 73 is gunstig gelegen ten opzichte van de voorzieningen in en rondom het stadscentrum.
NS-station, supermarkten, bioscoop, schouwburg, winkels en horeca zijn op een 10 tot 15 minuten lopen van het appartement gelegen. Met de fiets is dat nog geen 5 minuten.
De uitvalswegen naar o.a. de snelweg liggen om de hoek.

Indeling van het appartement:
Entree/hal met daaraan gelegen twee ruime slaapkamers (circa 16 en 12 m2 groot), toiletruimte, meterkast en luxe badkamer voorzien van inloopdouche en breed wastafelmeubel met twee mengkranen en daarboven een grote spiegel.
Via een klein trapje kom je vanuit de hal in de zeer ruime woonkamer, groot circa 55 m2. Deze ruimte heeft een prachtige lichtinval door de hoge plafonds van de oude klaslokalen in combinatie met de grote raampartijen.
Moderne lichte keuken voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, oven, koel-/vriescombinatie, keramische kookplaat met daarboven, mooi weggewerkt in het plafond, de afzuigkap.
Naast de keuken is de inpandige berging gelegen waar de wasmachine, de cv-ketel en de WTW-unit geplaatst zijn.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Het plafond in de woonkamer is circa 322 cm hoog, in de beide slaapkamers zelfs nog 50 cm hoger, namelijk 375 cm.

Indeling werkruimte/atelier/logeerruimte/tweede woonkamer/loggia:
Aan de overzijde van de centrale hal is het andere deel van het appartement gelegen: twee kamers van respectievelijk 15,4 m2 en 25 m2.
Het grootste vertrek is voorzien van een nieuwe grote raampartij over de gehele breedte, waarvan het bovenste deel als twee harmonica-puien zijn uitgevoerd. Door deze beiden naar links en rechts open te schuiven wordt deze ruimte opeens een inpandig balkon/loggia.
Deze aparte unit is perfect te gebruiken als werkruimte, kantoor, praktijkruimte of als atelier.
Na 'werktijd' kan je de boel gewoon laten liggen, hal oversteken en verder relaxen in het heerlijke woonappartement aan de overzijde.

Parkeren en berging:
Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. Deze is gelegen in de parkeerkelder onder het naastgelegen nieuw gebouwde appartementencomplex 'Het Lokaal'. De parkeergarage is afgesloten met een elektrische deur en is via de entree en lift van dit complex bereikbaar.
Verder is er nog een berging, groot 9 m2. Deze is gelegen in de kelder van het gebouw 'Larenstein' waarin ook het appartement gelegen is.

Algemeen:
- Woonoppervlak totaal: 156 m2.
- Woonoppervlak appartement: 116 m2.
- Woonoppervlak praktijk-/werk-/logeerruimte: 40 m2.
- Berging in kelder: 9 m2.
- Eigen parkeerplaats in parkeergarage.
- 2 plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging op het binnenterrein.
- Eigen CV-installatie: Intergas HR eco 2021.
- Warm water in badkamer middels boiler.
- Energiezuinige ventilatie d.m.v. Brink Flair 300 - WTW installatie.
- De klassieke raampartijen zijn voorzien van enkel glas met aan de binnenzijde voorzetramen.
- Geen energielabel aanwezig i.v.m. status als Rijksmonument.
- Servicekosten € 271,41 per maand.

Interesse in dit fraaie appartement?
Bel met ons kantoor voor een afspraak of schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.