Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Melchior Bolstrastraat 2 - DEVENTER

Melchior Bolstrastraat 2

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 2002
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 287 m2
  • Woon opp. ca.: 157 m2
verkocht

Melchior Bolstrastraat 2 te Deventer

Uitgebouwde en zeer riante gezinswoning nabij de Ulebelt!

In de jonge, kindvriendelijke wijk "Het Jeurlink" staat deze ruim vormgegeven hoekwoning met eigen parkeerplaats. De woning heeft aan de zijkant een grote uitbouw en is op de tweede verdieping aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor deze gezinswoning naast een zeer ruime woonkamer van circa 52 m2 over maar liefst 5 slaapkamers beschikt. Dankzij de hoekligging en ramen rondom geniet deze woning van volop lichtinval in alle vertrekken.

De woning ligt op fietsafstand van winkelcentrum Colmschate, NS station en sportcentrum de Scheg. Scholen en winkelcentrum de Vijfhoek voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand evenals kinderboerderij de Ulebelt dat zelfs aan het einde van de straat is gelegen!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast (met 7 groepen en slimme meter) en toiletruimte met closet en fonteintje. Aan de voorzijde is de riante woonkamer met uitbouw gelegen. Dankzij de ramen rondom betreft dit een zeer lichte ruimte die bij het binnenkomen direct prettig aanvoelt. De moderne tuingerichte woonkeuken met eetgedeelte is in 2016 vernieuwd. De luxe keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse Bauknecht inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Verder is er een ruime bergkast onder de trap aanwezig. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De gehele begane grond is v.v. een houten vloer.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met plek voor een kast, twee slaapkamers aan de achterzijde (eventueel 1 zeer riante slaapkamer te realiseren) en een slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, hangend closet (2018) en wastafel. Verder is op de overloop een kast waar de CV ketel Intergas HRE (2017, lease) en het ventilatiesysteem met warmteterugwinning zich bevinden.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de aan de achterzijde uitgebouwde tweede verdieping te bereiken. Vanaf de overloop met bergkast zijn twee riante slaapkamers gesitueerd. Beide slaapkamers beschikken over een aansluitpunt voor een mobiele airco. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een vaste kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit deze slaapkamer is tevens het dakterras te bereiken, dat is gelegen op het zonnige zuidwesten.

Tuin

De hoofdtuin is aan de achterzijde gelegen en biedt dankzij de begroeiing en afstand t.o.v. de achterburen volop privacy. De tuin is gelegen op het noordwesten, wat betekent dat de ochtendzon in de voortuin kan worden opgezocht terwijl later op de dag de zij- en achtertuin in de zon komen te liggen. De volwassen boom in de achtertuin en ligging van het geheel maken dat er ook voldoende schaduwplekken aanwezig zijn. In de achtertuin is een vrijstaande houten berging gerealiseerd en een achterom om de tuin met de fiets te bereiken.

Bijzonderheden

- Intergas HRE cv ketel betreft een lease ketel uit 2017 (€27,02 per maand);
- Eigen parkeerplaats schuin tegenover de woning (genummerde plek);
- Optimale isolatie en voorzien van WTW-installatie, definitief energielabel A;
- Nieuwe keuken geplaatst in 2016 (Brugman, garantie op apparatuur t/m 2021);
- Dankzij uitbouw 2e verdieping liefst 5 slaapkamers;
- Autoluwe ligging aan een doodlopende straat;
- Op loopafstand van kinderboerderij de Ulebelt.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl