Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pikeursbaan 46 - DEVENTER

Pikeursbaan 46

Deventer

  • Type: herenhuis hoekwoning
  • Bouwjaar: 1904
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 100 m2
  • Woon opp. ca.: 123 m2
verkocht

Pikeursbaan 46 te Deventer

Karakteristiek herenhuis gelegen aan de rand van het historische stadscentrum van Deventer. De Pikeursbaan is een, voor het doorgaande autoverkeer, afgesloten weg. Voor de woning zijn ruime parkeermogelijkheden (vergunning).

Rustig wonen aan de rand van het mooie Bergkwartier. Winkelcentrum De Boreel met o.a. supermarkt en bioscoop ligt om de hoek. Het fraaie stadsplein de Brink, de winkels in het centrum, het NS-station en de Schouwburg zijn op korte loopafstand van de woning gelegen.

Deze klassieke hoekwoning stamt uit 1904, is goed onderhouden, beschikt over diverse klassieke elementen en biedt veel wooncomfort. Dakisolatie en rondom dubbel glas. Bij de woning hoort een leuke voortuin aan straatzijde. Aan de achterzijde is de zonnige stadstuin gelegen. Kaveloppervlak 100 m2, daarnaast is nog aan de tuinzijde 25 m2 grond van de gemeente, om niet (gratis), in gebruik. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.

Begane grond:
Mooie entreepartij met klassieke voordeur, gang en mooie trapopgang, toiletruimte en deur naar het grote souterrain.
Sfeervolle woonkamer, type kamer-en-suite, met hoge plafonds met fraai stucwerk, schuifdeuren, hardstenen schouw met daarin een houtkachel, openslaande tuindeuren en plankenvloer.
Half open keuken v.v. rvs aanrechtblad, veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur.

Souterrain:
Onder de gehele woning is een grote kelder van circa 50 m2. Deze ruimte is nu multifunctioneel in gebruik als hobby- en bergruimte, tevens opstelplaats voor de wasmachine, wasdroger en de Remeha HR combiketel uit 2011.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de volgende verdieping, aparte toiletruimte, grote L-vormige slaapkamer aan de achterzijde van de woning (oorspronkelijk 2 kamers), moderne badkamer met glazen douchecabine, dubbele wastafel en ligbad, grote ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning gelegen.

Tweede verdieping:
Overloop, twee leuke slaapkamers, beiden met dakkapel, aparte bergruimte.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: 123 m2.
- Extra m2 in het souterrain: 50 m2.
- Inhoud: 616 m3.
- Dakisolatie en dubbel glas.
- Energielabel F.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.