Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 162 - DEVENTER

Pothoofd 162

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 133 m2
verkocht

Pothoofd 162 te Deventer

Wij bieden u aan Pothoofd 162, een prachtig 4-kamer hoekappartement gesitueerd op de vijfde verdieping van appartementengebouw D met een ruim balkon aan de IJsselzijde, klein balkon aan de Pothoofdzijde, berging in de onderbouw en eigen parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage onder het complex.

Vanuit dit fraaie appartement heeft men een geweldig panorama. Uitkijkend door de grote raampartijen, over het altijd veranderende water van de rivier de IJssel en de daarachter gelegen IJsselvallei.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op pothoofd162.nl

Het appartement heeft de volgende indeling:
De entree gaat over in een gang met daaraan twee slaapkamers beide met een Frans balkon, bergruimte, een royale hoofdslaapkamer met balkon en toegang tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, zwevend toilet en een wastafel meubel.
Aan de linkerzijde van de gang vindt u de wasruimte met de aansluiting voor wasmachine en droger en nog een tweede ruimte met de mogelijkheid voor het realiseren van een 2de badkamer.

Aan het einde van de gang is de entree, met dubbele deuren, naar de woonkamer. Hier is ook de toiletruimte en een garderobenis.
De keuken heeft een mooie lichtinval door de grote raampartij in de zijgevel. De keuken biedt veel bergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; inductiekookplaat, wasemkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser.
De woonkamer is circa 43 m2 groot en is helemaal op de IJssel gericht. Grote raampartijen over de hele breedte van de kamer zorgen voor een prachtig panorama. De woonkamer is extra licht door de raampartijen in de zijgevel van het appartement.
Het grote balkon is bereikbaar via een brede schuifpui. Een elektrisch zonnescherm zorgt voor de gewenste schaduw op het balkon.

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige parketvloer.

Bijzonderheden van dit hoekappartement:
- Geweldig panorama met zicht op rivier de IJssel en de IJsselvallei;
- 3 Slaapkamers;
- Energielabel A;
- Gasloos;
- Volledig geïsoleerd;
- Rondom HR++ glas;
- Volledig voorzien van vloerverwarming met koelfunctie: Deze zorgt gedurende de winter voor warmte, en kan in de zomer, omgekeerd juist weer voor verkoeling zorgen;
- Eigen parkeerplaats en ruime berging in de parkeerkelder;
- Woonoppervlak: 133 m2;
- Balkon: 17 m2;
- Gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 304.13 (incl. parkeerplaats en berging).

Parkeergarage:
In de onderbouw van het complex is een grote beveiligde parkeergarage met bergingen en parkeerplaatsen exclusief voor de bewoners van de appartementen aan het Pothoofd.
Bij nummer 162 hoort één parkeerplaats

Begane grond gebouw D:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

5de verdieping gebouw D:
Centrale hal met lift en toegang naar de twee appartementen op deze woonlaag.
In deze hal is de meterkast van het appartement. Verder zijn er deuren naar de twee noodtrappenhuizen.

Overige informatie algemeen:
Een top appartement op slechts 5 minuten lopen van de bruisende binnenstad met zijn fraaie monumenten, goede winkels, gezellige terrassen, cafés en restaurants, bibliotheek, musea, schouwburg en theater, etc. etc.
De appartementengebouwen op het Pothoofd zijn een ontwerp van de beroemde architect Jo Crepain. Op deze historisch plek pal aan de IJsseldijk is in 2003 een nieuwe skyline van Deventer verrezen.
Een groot sierlijk complex, waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen. Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, de IJssel en haar uiterwaarden.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeerkelder, de bergingen en daaromheen de tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de verschillende woontorens (A t/m E).

Interesse in dit fraaie appartement?
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.