Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 224 - DEVENTER

Pothoofd 224

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 483,- per maand
  • Woon opp. ca.: 263 m2
verkocht

Pothoofd 224 te Deventer

Exclusief dubbel penthouse gelegen op een toplocatie aan de oevers van de IJssel.
Het appartement biedt haar bewoners 263 m2 woongenot verdeeld over twee woonlagen.
Beide woonlagen zijn per lift bereikbaar! Heel uniek en comfortabel. Slechts twee appartementen in het Pothoofdcomplex hebben deze luxe!

Het penthouse is op een hoog niveau afgewerkt, heeft een mooie zeer ruimtelijke indeling o.a. door de grote vide in de woonkamer, die de beide woonlagen visueel met elkaar verbindt.
Grote raampartijen zorgen ervoor dat u een fantastisch uitzicht heeft over de stad, maar vooral ook over de IJssel met haar uiterwaarden en het daarachter gelegen platteland.
Een prachtig landelijk panorama waar u elke dag rustig van kunt genieten.
Op zoek naar cultuur, een mooi restaurant of leuke winkels? Dat kan eenvoudig, want het historische centrum van Deventer is op loopafstand van het appartement gelegen.

Pothoofd 224, een penthouse met twee woonlagen met woonkamer, luxe keuken, eetkamer, studeerkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een hoekappartement met een woonoppervlak van maar liefst 263 m2.
Gesitueerd op de zesde en zevende woonlaag van het appartementengebouw (E) met grote raampartijen in voor-, achter- en zijgevel, een ruim balkon aan de IJsselzijde, een berging in de onderbouw en twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage.

Het appartement is uiteraard optimaal geïsoleerd. Heeft een aangenaam binnenklimaat door de overal aanwezige vloerverwarming. Deze zorgt gedurende het jaar voor warmte, wanneer u het nodig heeft en kan in de zomer, omgekeerd juist weer voor verkoeling zorgen. De temperatuur is per vertrek regelbaar. Energielabel A.

Het penthouse heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op: pothoofd224.nl

Omschrijving van het penthouse:

Benedenverdieping (6e verdieping):
Alle vertrekken op de benedenverdieping staan in open verbinding met elkaar. Alleen deuren daar waar het echt moet, voor de rest loopt u vrij rond!
De 5,80 meter hoge vide in de woonkamer met zicht op de studeerkamer en de daarbij horende raampartijen versterkt dit vrije “loft” gevoel.
In de royale entree is door Vonder meubelmakerij een stijlvolle garderobekast gemaakt. Hiernaast is een moderne toiletruimte.
De royale woonkamer is aan de IJsselzijde gelegen. Via de grote raampartijen heeft u een prachtig zicht op de rivier. Ramen in de zijgevel en de grote vide zorgen voor een prettige lichtinval in de woonkamer. Het grote, deels inpandige, balkon is via een schuifpui bereikbaar.
Vanuit de woonkamer is via een design trap de bovenverdieping bereikbaar.
Het eetkamer gedeelte is aan andere zijde van het appartement gelegen. Een mooie lichte ruimte.
Als leuke extra is hier een klein balkon aan de voorgevel. Woonkamer en eetkamer zijn samen meer dan 90 m2 groot.

Tussen beide woonvertrekken is de luxe keuken gesitueerd. Een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een rvs aanrechtblad.
Het laatste vertrek op deze verdieping is de ruime bijkeuken. Tussen entree en keuken gelegen en vanuit de eetkamer bereikbaar. Hier is een volledige tweede keuken geplaatst. Heel handig als u “uit het zicht” een mooie maaltijd wilt voorbereiden.
Op deze verdieping ligt een fraaie gepolijste natuurstenen vloer.

Bovenverdieping (7e verdieping):
Via de trap in de grote vide komt u op de bovenverdieping uit.
Aan de vide zijn de ruime studeerkamer en de overloop gelegen. Vanuit de studeerkamer heeft men een prachtig uitzicht over de IJsselvallei. Hier is ook de deur richting de “masterbedroom”.

Deze ruime slaapkamer is voorzien van een prachtige Vonder kastenwand. Via dubbele deuren komt u in de luxe badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafels en toilet.

Aan de L-vormige overloop zijn nog twee slaapkamers gelegen, een grote wasruimte en een tweede badkamer met toilet, douche, ligbad en twee wastafels.
Verder is het dus mogelijk om vanuit de overloop via de tweede voordeur rechtstreeks naar de lift en hal op de zevende verdieping te lopen.

Op de overloop, studeerkamer en slaapkamers is gekozen voor een mooie hardhouten planken vloer.

Begane grond gebouw E:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

Parkeergarage:
In de grote beveiligde parkeergarage onder het Pothoofd-complex beschikt de bewoner van Pothoofd 224 over twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen. In deze bouwlaag is ook de ruime berging van het appartement.
Voor bezoekers zijn er extra parkeerplaatsen gesitueerd voor het gebouw.

6e en 7e woonlaag gebouw E:
Op beide verdiepingen stopt de lift en komt u uit op een ruime centrale hal met grote raampartij met een weids uitzicht over de stad.
Heel uniek en comfortabel: Op zowel de 6e als de 7e verdieping heeft het penthouse een eigen voordeur, u kunt dus kiezen op welke etage u uw appartement binnen gaat.

Bijzonderheden:
- luxe penthouse met twee woonlagen;
- voordeur op zowel de 6e als 7e verdieping;
- op beide verdiepingen ligt vloerverwarming en -koeling: behaaglijk warm in de herfst & winter, koel in de zomer;
- het appartement is gasloos en heeft energielabel A;
- woonoppervlak: 263 m2;
- woonkamer en eetkamer samen: 90 m2;
- studeerkamer 25 m2;
- drie slaapkamers en twee badkamers;
- twee parkeerplaatsen en ruime berging;
- VvE kosten bedragen EUR 482,36 per maand.

Graag nemen wij de tijd om samen met u het penthouse uitgebreid te bezichtigen.
Dwalen door alle ruimtes en ondertussen genieten van het prachtige uitzicht!
Belt u ons voor een afspraak? Getreuer Makelaars 0570-516061.
Of schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.