Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 244 - DEVENTER

Pothoofd 244

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 289,- per maand
  • Woon opp. ca.: 146 m2
verkocht

Pothoofd 244 te Deventer

Op de 3e verdieping, met panoramisch uitzicht op de IJssel en uiterwaarden, gelegen luxe 3-kamer appartement met een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Een raampartij over de hele breedte van de woonkamer zorgen er voor dat u elke dag weer kunt genieten van het fantastische uitzicht. Een groot schilderij waarop u nooit uitgekeken raakt.
Het appartement ligt in gebouw E van het prestigieuze project Pothoofd Appartementen. Dit gebouw ligt het meest richting de sluizen en het populaire Havenkwartier met uitzicht op de IJsselvallei. Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven.

De appartementsgebouwen aan het Pothoofd zijn door de beroemde architect Jo Crepain ontworpen. Zijn visie was om een groot sierlijk complex te ontwerpen waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen.
Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, de IJssel en haar uiterwaarden.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeergarage, de bergingen en daaromheen de tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de woontorens A t/m E.

Een toplocatie op slechts 5 minuten lopen van de bruisende historische binnenstad van Deventer met zijn winkels, restaurants, theater, schouwburg en bibliotheek.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op:pothoofd244.nl

Het appartement heeft de volgende indeling:

Parkeergarage:
In de grote beveiligde parkeergarage beschikt Pothoofd 244 over een eigen parkeerplaats. In deze bouwlaag is ook de (fietsen)berging van het appartement.

Begane grond gebouw E:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

3e woonlaag gebouw E:
In de centrale hal heeft u, wanneer u de lift uitstapt, gelijk al een fantastisch uitzicht door de grote raampartij. Het silhouet van de stad komt hier heel mooi tot zijn recht.
Aan deze hal zijn drie appartementen gelegen. Hier is ook de meterkast van het appartement en verder zijn er deuren naar de twee trappenhuizen.

Het appartement:
Ruime hal, toilet met zwevend closet en fonteintje via de openslaande deuren met gezandstraald glas bereikt u de royale woonkamer, deze is circa 62 m2 en heeft een prachtig uitzicht over de IJsselvallei , het licht stroomt binnen door de grote, verdiepingshoge raampartijen via de brede schuifpui bereikt u het grote inpandige balkon, deze is voorzien van vlonders en een elektrisch zonnescherm.
Half open hoekkeuken voorzien van granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: koelkast, combioven, inductie kookplaat, afzuigkap en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet. Vlak naast de keuken is een handige provisieruimte.

Het appartement is uiteraard optimaal geïsoleerd. Onder de plavuizenvloer zorgt de overal aanwezige vloerverwarming met koelfunctie voor een aangenaam binnenklimaat. Dit energiezuinige systeem geeft warmte in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Vanuit de woonkamer heeft u d.m.v. openslaande deuren (eveneens met gezandstraald glas) toegang naar 2e hal.
Met daaraan de wasmachine- en droogruimte en de twee slaapkamers.
Beide slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen en een deur naar het tweede balkon. Ook hier is het weer genieten van dat fantastische uitzicht!.
De hoofdslaapkamer beschikt nog over een ruime walk in closet. Luxe badkamer met 2e toilet, separate douche, whirlpool ligbad en een tweetal wastafels voorzien van planchet en spiegels.

Bijzonderheden van dit mooie appartement:
- Prachtig vergezicht op de Hanzestad Deventer en uiteraard op de IJssel met haar fascinerende uiterwaarden;
- Luxe afgewerkt appartement;
- Akoestisch panelen aan plafond in woonkamer;
- Woonoppervlak: 146 m2;
- Woonkamer: 62 m2;
- Energielabel A+;
- Uitstekend geïsoleerd en gasloos;
- Volledig voorzien van vloerverwarming en -koeling;
- Balkon voorzien van elektrisch zonnescherm;
- De slaapkamers zijn voorzien van screens;
- Ruime berging en privé parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder;
- Parkeergelegenheid voor gasten op eigen terrein;
- Gezonde VvE's met een maandelijkse bijdrage van € 289,36 (Incl. parkeerplaats en berging).

Dit unieke appartement is zeker een bezichtiging waard!
Belt u ons voor een afspraak? Getreuer Makelaars 0570-516061
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.