Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 256 - DEVENTER

Pothoofd 256

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 289,- per maand
  • Woon opp. ca.: 148 m2
verkocht

Pothoofd 256 te Deventer

Luxe afgewerkt 4-kamer hoekappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen op een unieke plek aan de oever van de IJssel, op loop afstand van de bruisende Deventer binnenstad.

Op deze toplocatie wordt u elke dag weer verrast, door het prachtige panorama dat de IJsselvallei u biedt.
De telkens veranderende rivier, het wassende water, de schepen die traag voorbij varen, de ondergaande zon en zelfs als de mist uw uitzicht beperkt, heeft dit alles een prachtige mystieke uitstraling.
Een groot schilderij waarop u nooit uitgekeken raakt.

Op deze historisch plek pal aan de IJsseldijk is in 2003 een nieuwe skyline van Deventer verrezen. De appartementsgebouwen in dit "Pothoofd" complex zijn door de beroemde architect Jo Crepain ontworpen.
Zijn visie was om een groot sierlijk complex te ontwerpen waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen.
Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, de IJssel en haar uiterwaarden.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeerkelder, de bergingen en daaromheen de tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de woontorens A t/m E.

Pothoofd 256, een 4-kamer hoekappartement met een woonoppervlak van maar liefst 148 m2, is gesitueerd op de vijfde woonlaag van het appartementengebouw (E) met grote raampartijen in voor- en zijgevel, een ruim balkon aan de IJsselzijde, een berging in de onderbouw en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op pothoofd256.nl

Het appartement heeft de volgende indeling:
Entree/gang met aan de linkerzijde 2 slaapkamers, beiden met Frans balkon, grote inpandige kastenkamer/berging voorzien van kastenwand over de gehele lengte. Toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De derde en tevens grootste slaapkamer beschikt over een balkon en een privé badkamer.
Deze ruime badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, wastafelmeubel, wastafelspiegel en toiletkast.

Aan de rechterzijde van de gang vindt u een waskamer, de tweede badkamer en de garderobekast met spiegel en verlichting.
In de waskamer zijn de wasmachine- en droger aansluiting en de verwarmingsunit waarvan alle leidingen netjes zijn weggewerkt in de ruim aanwezige kastruimte. Verder is er nog een extra spoelbak met kraan aanwezig.
De tweede badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en spiegel.

Treedt door de dubbele glazen deuren binnen in de heerlijke lichte woonkamer. De raampartijen in de zijgevel van de woonkamer en keuken zorgen voor een prettige lichtinval en zorgen tegelijk voor een mooi zicht op de omgeving.
Half open hoekkeuken voorzien van granieten aanrechtblad met Miele apparatuur waaronder een koelkast, vrieskast, combimagnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser (Merk Bosch).
De woonkamer is met 53 m2 zeer ruim te noemen. Een prachtig balkon met schuifpui en ramen over de gehele breedte van de huiskamer versterken dat gevoel van ruimte nog eens extra. Het balkon is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Het appartement is uiteraard optimaal geïsoleerd. Heeft een aangenaam binnenklimaat door de overal aanwezige vloerverwarming met koelfunctie. Dit energiezuinige systeem geeft warmte in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Begane grond gebouw E:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

Parkeergarage:
In de grote beveiligde parkeergarage beschikt Pothoofd 256 over één eigen parkeerplaats. In deze bouwlaag is ook de (fietsen)berging van het appartement.

5e woonlaag gebouw E:
In de centrale hal heeft u, wanneer u de lift uitstapt, gelijk al een fantastisch uitzicht door de grote raampartij. Het silhouet van de stad komt hier heel mooi tot zijn recht.
Aan deze hal zijn twee appartementen gelegen. Hier is ook de meterkast van het appartement en verder zijn er deuren naar de twee trappenhuizen.

Bijzonderheden van dit 4-kamer hoekappartement:
- Prachtig vergezicht op de Hanzestad Deventer en uiteraard op de IJssel met haar fascinerende uiterwaarden;
- Luxe afgewerkt appartement;
- Woonoppervlak: 148 m2;
- Woonkamer: 53 m2;
- Balkon: 17 m2;
- TWEE badkamers;
- DRIE slaapkamers;
- Akoestisch panelen aan plafond in woonkamer;
- Volledig voorzien van vloerverwarming en -koeling;
- Uitstekend geïsoleerd en gasloos;
- Energielabel A;
- Parkeerplaats in de parkeerkelder;
- Parkeergelegenheid voor gasten op eigen terrein;
- Gezonde VvE's met een maandelijkse bijdrage van € 289,36 (Incl. parkeerplaats en berging).

Graag willen we samen met u een keer van het uitzicht gaan genieten.
Belt u ons voor een afspraak? Getreuer Makelaars 0570-516061
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.