Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 268 - DEVENTER

Pothoofd 268

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 167 m2
verkocht

Pothoofd 268 te Deventer

Exclusief wonen op een toplocatie aan de oevers van de IJssel.

Vanuit dit fraaie PENTHOUSE heeft men een geweldig panorama. Uitkijkend door de grote raampartijen, over het altijd veranderende water van de rivier de IJssel en de daarachter gelegen IJsselvallei. Een top appartement op slechts 5 minuten lopen van de bruisende binnenstad met haar fraaie monumenten, winkels, terrassen, musea, schouwburg en theater, etc. etc.

Pothoofd 268, een uniek penthouse met twee woonlagen en een woonoppervlak van maar liefst 167 m2, is gesitueerd op de achtste en negende verdieping van het appartementengebouw E, met een ruim balkon aan de IJsselzijde, een balkon aan de zijgevel waar de airco unit staat opgesteld en een derde (klein) balkon aan de Pothoofdzijde.
Een ruime berging en TWEE eigen parkeerplaatsen in de beveiligde parkeergarage op de begane grond van het complex.

Deze woning heeft een eigen website.
Kijk voor meer informatie op www: pothoofd268.nl

Omschrijving van het appartement:
Entree/gang met aan de linkerzijde 2 slaapkamers, beiden met Frans balkon, ruime garderobe, een berging en een toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje. De derde en tevens grootste slaapkamer beschikt over een balkon, een op maat gemaakte kledingkast en een privé badkamer.
Deze ruime badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, bidet, dubbel wastafelmeubel, wastafelspiegel en toiletkast.
Aan de rechterzijde van de gang vindt u een waskamer en de tweede badkamer, voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en spiegel.

Het penthouse met twee woonlagen heeft een mooie, zeer ruimtelijke indeling door de hoge raampartijen aan de IJsselzijde en door de grote, 5,8 meter hoge vide in de woonkamer, die de beide woonlagen visueel met elkaar verbindt.

Treedt door de dubbele glazen deuren binnen in deze heerlijke royale woonkamer. Wat direct bij binnenkomst opvalt is de lichtinval; door de grote raampartijen wordt het oog direct getrokken naar de rivier en het weidse uitzicht. Een prachtig balkon, openslaande deuren, ramen over de gehele breedte van de huiskamer en zijramen versterken dat gevoel van ruimte nog eens extra. Het balkon beschikt over een elektrisch zonnescherm en is voorzien van composiet vlonders.
In de woonkamer is gekozen voor een mooie parketvloer.
De luxe, moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een afzuigkap, inductiekookplaat, afwasmachine, oven, magnetron en koelkast. In de keuken is een zitje met eetbar.
De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar.

Vervolgens komt u via de fraai ontworpen robuuste stalen trap met massief houten eiken traptreden, echt een "eyecatcher", op de bovenste verdieping. Hier is een prachtige ruimte te gebruiken als 2e woonkamer, lounge ruimte, tv-kamer, atelier en/of studeerkamer.

Uiteraard is dit luxe appartement qua duurzaamheid helemaal up-to-date en beschikt over een A label.
Het is gasloos en uiteraard optimaal geïsoleerd. Het heeft een aangenaam binnenklimaat door de overal aanwezige vloerverwarming. Deze zorgt gedurende het jaar voor warmte, wanneer u het nodig heeft en kan in de zomer omgekeerd juist weer voor verkoeling zorgen.

Het Pothoofd:
De appartementengebouwen op het Pothoofd zijn een ontwerp van de beroemde architect Jo Crepain. Op deze historisch plek pal aan de IJsseldijk waar vroeger de oude graansilo's stonden, is in 2003 een nieuwe skyline van Deventer verrezen.
Een groot sierlijk complex, waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen. Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, het water, de fascinerende wolken luchten en de molen.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeerkelder, de bergingen en daaromheen de fraai aangelegde tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de verschillende woontorens (A t/m E).

Gebouw E:
Dit gebouw ligt het meest richting de sluizen en het populaire Havenkwartier met uitzicht op de IJsselvallei.
Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven.

Begane grond:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeergarage en de bergingen.

Parkeergarage:
In de grote beveiligde parkeergarage onder het Pothoofd-complex beschikt de bewoner van Pothoofd 268 over TWEE naast elkaar gelegen parkeerplaatsen. In deze bouwlaag is ook de ruime berging van het appartement.
Voor bezoekers zijn er extra parkeerplaatsen gesitueerd voor het gebouw.

8e woonlaag gebouw E:
In de centrale hal heeft u, wanneer u de lift uitstapt, gelijk al een fantastisch uitzicht door de grote raampartij. Het silhouet van de stad komt hier heel mooi tot zijn recht.
Aan deze hal zijn twee appartementen gelegen. Hier is ook de meterkast van het appartement en verder zijn er deuren naar de twee trappenhuizen.

Bijzonderheden van dit unieke Penthouse:
- Prachtig vergezicht op de Hanzestad Deventer en uiteraard op de IJssel met haar fascinerende uiterwaarden;
- Woonoppervlakte 167 m2 ;
- Luxe afgewerkt appartement;
- Twee badkamers;
- Drie slaapkamers;
- Energielabel A;
- Uitstekend geïsoleerd en gasloos;
- Volledig voorzien van vloerverwarming en -koeling;
- Airconditioning in woonkamer en hoofdslaapkamer;
- Balkon voorzien van elektrisch zonnescherm;
- De slaapkamers zijn voorzien van screens;
- Akoestisch plafond;
- Traplift aanwezig;
- Ruime berging en 2 privé parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder;
- Parkeergelegenheid voor gasten op eigen terrein;
- VvE kosten bedragen in totaal € 367.42 (Woning, grote berging en twee parkeerplaatsen)

Graag nemen wij de tijd om samen met u het penthouse uitgebreid te bezichtigen.
Rustig alle ruimtes beleven en ondertussen genieten van het prachtige uitzicht!
Belt u ons voor een afspraak?
Of schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.