Getreuer Makelaars

Pothoofd 70

Deventer

  • Type: Appartement
  • Bouwjaar: 2003
  • Perceel opp.: m² m2
  • Woon opp. ca.: 145 m² m2
Prijs op aanvraag kosten koper

Pothoofd 70 te Deventer

VERKOCHT

Op een toplocatie, vijf hoog, wordt u elke dag weer verrast, door het prachtige panorama dat de IJsselvallei u biedt.
De telkens veranderende rivier, het wassende water, de schepen die traag voorbij varen, de ondergaande zon en zelfs als de mist uw uitzicht beperkt, heeft dit alles een prachtige mystieke uitstraling.
Een groot schilderij waarop u nooit uitgekeken raakt.

Een toplocatie op slechts 5 minuten lopen van de bruisende historische binnenstad van Deventer met zijn winkels, restaurants, theater, etc. etc.

De appartementengebouwen in dit "Pothoofd" complex zijn door de beroemde architect Jo Crepain ontworpen. Op deze historisch plek pal aan de IJsseldijk is in 2003 een nieuwe skyline van Deventer verrezen.
Een groot sierlijk complex, waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen. Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, de IJssel en haar uiterwaarden.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeerkelder, de bergingen en daaromheen de tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de woontorens A t/m E.

Het fraaie 3-kamer appartement Pothoofd 70, met een woonoppervlak van 145 m2, is op de vijfde woonlaag van gebouw B gelegen.

Begane grond gebouw B:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

Parkeerkelder:
In de onderbouw van het complex is een grote beveiligde parkeergarage met bergingen en parkeerplaatsen exclusief voor de bewoners van de appartementen aan het Pothoofd.
De berging van Pothoofd 70 heeft een extra stopcontact voor bijvoorbeeld het opladen van de elektrische fiets.

5e woonlaag gebouw B:
Centrale hal met toegang naar een tweetal appartementen op deze woonlaag.
In deze hal is de meterkast van het appartement. Verder zijn er deuren naar de twee (nood-)trappenhuizen.
Vanuit de hal heeft men een prachtig uitzicht over een deel van de Deventer binnenstad.

Het appartement:
Ruime entree met dubbele deuren naar de woonkamer, toiletruimte. Royale woonkamer van circa 59 m2 met fraai uitzicht over de IJsselvallei. Veel licht door de verdiepingshoge raampartijen met een brede schuifpui naar het grote inpandige balkon.
Half open hoekkeuken voorzien van granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: heteluchtoven/magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap. Vlak naast de keuken is een handige provisieruimte.

Naast de woonkamer is het slaapgedeelte van het appartement gelegen, bestaande uit een tweede hal, een wasruimte annex berging, een slaap-/studeerkamer met deur naar een tweede balkon en de hoofdslaapkamer met deur naar het balkon, een ruimte voor de kledingkasten en een grote badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet, twee wastafels en een handdoekradiator.

Het appartement is uiteraard optimaal geïsoleerd, heeft een aangenaam binnenklimaat door de alom aanwezige vloerverwarming. Deze zorgt gedurende het jaar voor warmte, wanneer u het nodig heeft en kan in de zomer, omgekeerd juist weer voor verkoeling zorgen.

Graag willen we samen met u een keer van het uitzicht gaan genieten. Belt u ons voor een afspraak?