Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Pothoofd 80 - DEVENTER

Pothoofd 80

Deventer

  • Bouwjaar: 2003
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 326,- per maand
  • Woon opp. ca.: 148 m2
verkocht

Pothoofd 80 te Deventer

Wonen op een toplocatie aan de oever van de IJssel.
Vanuit dit fraaie hoekappartement heeft men een geweldig panorama, door de grote raampartijen in voor- en zijgevel, over de IJsselvallei en het, iets stroomafwaarts gelegen, historische centrum van Deventer.

Pothoofd 80, een 4-kamer hoekappartement met een woonoppervlak van maar liefst 148 m2, is gesitueerd op de eerste woonlaag van het appartementengebouw (C) met een ruim balkon en een berging in de onderbouw en twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage.

Een top appartement op slechts 5 minuten lopen van de bruisende binnenstad met zijn fraaie monumenten, goede winkels, gezellige terrassen, cafés en restaurants, schouwburg en theater, etc. etc.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op pothoofd80.nl

Het appartement heeft de volgende indeling:
Entree/gang met daaraan 2 slaapkamers, een grote inpandige berging/voorraadruimte, een was-/bergruimte en de tweede badkamer met wastafel en douche. De gang gaat over in een centraal gelegen hal met daaraan dubbele deuren naar de woonkamer, het toilet en de royale hoofdslaapkamer. De grote badkamer is vanuit de slaapkamer bereikbaar en is uitgerust met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met daarboven een grote spiegel.
Royale woonkamer, 53 m2, met brede schuifpui naar het grote balkon. Halfopen keuken lichte hoekkeuken voorzien van natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De vier raampartijen in de zijgevel van de woonkamer en keuken zorgen voor een prettige lichtinval en zorgen tegelijk voor een mooi zicht op de omgeving.

Het appartement is uiteraard optimaal geïsoleerd. Heeft een aangenaam binnenklimaat door de overal aanwezige vloerverwarming. Deze zorgt gedurende het jaar voor warmte, wanneer u het nodig heeft en kan in de zomer, omgekeerd juist weer voor verkoeling zorgen.

Overige informatie algemeen:
De appartementengebouwen op het Pothoofd zijn een ontwerp van de beroemde architect Jo Crepain. Op deze historisch plek pal aan de IJsseldijk is in 2003 een nieuwe skyline van Deventer verrezen.
Een groot sierlijk complex, waarvan de gebouwen de loop van de rivier volgen. Verspreid verrijzen de verschillende woontorens, ieder met zijn eigen zicht op de stad, de IJssel en haar uiterwaarden.
Het fundament is een grote onderbouw met daarin de parkeerkelder, de bergingen en daaromheen de tuinen, de parkeerplaatsen en de entreepartijen van de verschillende woontorens (A t/m E).

Begane grond gebouw C:
Fraaie entreepartij met bel-/videofoon installatie, ruime centrale hal met natuurstenen vloer en lift, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

Parkeergarage:
In de onderbouw van het complex is een grote beveiligde parkeergarage met bergingen en parkeerplaatsen exclusief voor de bewoners van de appartementen aan het Pothoofd. Bij nummer 80 horen twee parkeerplaatsen.

1e woonlaag gebouw C:
Centrale hal met lift en toegang naar de drie appartementen op deze woonlaag.
In deze hal is de meterkast van het appartement. Verder is er een deur naar het trappenhuis.

Bijzonderheden van dit 4- kamer hoekappartement:
- Geweldig panorama met uitzicht op de IJssel, de IJsselvallei en het historische stadscentrum van Deventer.
- Energielabel A+
- Gasloos
- Bouwjaar 2003
- Woonoppervlak: 148 m2
- Balkon: 17 m2
- Drie slaapkamers en twee badkamers.
- Volledig voorzien van vloerverwarming met koelfunctie.
- Goed geïsoleerd, o.a. rondom dubbel glas.
- Twee parkeerplaatsen en ruime berging in de parkeerkelder.
- Parkeergelegenheid voor gasten op eigen terrein.
- Gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 325,55.-- (incl. 2 parkeerplaatsen en berging).

Interesse in dit fraaie appartement met twee eigen parkeerplaatsen?
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.