Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Potterstraat 11 - DEVENTER

Potterstraat 11

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1935
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 110 m2
  • Woon opp. ca.: 110 m2
verkocht

Potterstraat 11 te Deventer

Sfeervolle, goed onderhouden, 30-er jaren tussenwoning met zonnige achtertuin, stenen berging en achterom gelegen in een rustige en geliefde straat op de Zandweerd.

De rivier de IJssel ligt op korte loopafstand van de woning. Voorzieningen zoals winkels, supermarkten, basisscholen, park en speeltuinen zijn op een paar minuten lopen/fietsen gelegen. Ook het stadscentrum en het NS-station is binnen 10 minuten met de fiets bereikbaar. Goede parkeergelegenheid in de straat.

De woning is in een goede staat van onderhoud, nieuw elektra en meterkast, voorzien van dakisolatie, muurisolatie en rondom grotendeels dubbel glas. In 2019 aan voorzijde geschilderd en vier jaar eerder de achterzijde.
Keuken, badkamer en toilet zijn gemoderniseerd, verder beschikt de woning nog steeds over een aantal leuke jaren ’30 kenmerken zoals; erker in de woonkamer met glas-in-lood ramen, hoge plafonds en paneeldeuren.

Kleine voortuin met 30-er jaren tuinmuur en toegangshek. Aan de achterzijde ligt een nette tuin die is gelegen op het zonnige zuidwesten. De vrijstaande stenen berging biedt ruimte voor het opbergen van de fietsen en tuingereedschap. Via een achterom is de tuin vanaf de Potterstraat te bereiken.

Indeling van de woning:
Entree, hal met trap naar de verdieping, kelderdeur en toiletruimte.
Gezellige en lichte woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer, een open haard in de zithoek en een leuke erker met glas in lood ramen aan de voorzijde.
Aan de tuinzijde is de eethoek met dubbele tuindeuren en daarnaast de ruime iets uitgebouwde keuken.
De open keuken is voorzien een speelse tegelvloer en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. In de uitbouw is naast de tuindeur een ingebouwde buffetkast.
Twee zonneschermen aan de achtergevel, bij de dubbele tuindeuren en de keuken.

Kelder:
Handige droge provisieruimte met stahoogte.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en trapopgang naar de volgende verdieping. Moderne badkamer met douche, wastafelmeubel, designradiator en zwevend toilet.
Ouderslaapkamer met grote inbouwkast met schuifdeuren. Ruime tweede slaapkamer met vaste kast. De derde, wat kleinere, slaapkamer beschikt over een balkon op het zuidwesten. Een groot zonnescherm over de volle breedte zorgt voor extra schaduw in de beide slaapkamers aan de tuinzijde.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met aan voorzijde een kleine dakkapel en ruimte voor wasmachine, droger en een vaste wasbak.
Grotere dakkapel aan de tuinzijde van de overloop, hier is de opstelplaats voor de Remeha Avanta HR-combiketel (2017).
Zeer ruime vierde slaapkamer met brede dakkapel aan de tuinzijde, bergruimte achter het knieschot.

Interesse in dit huis?
Bel voor een bezichtiging van deze mooie woning met Getreuer Makelaars 0570-516061.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.