Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Radstakeweg 43 - DEVENTER

Radstakeweg 43

Deventer

  • Type: herenhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 1914
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 93 m2
  • Woon opp. ca.: 141 m2
verkocht

Radstakeweg 43 te Deventer

Deze sfeervolle en goed onderhouden woning stamt uit het begin van de vorige eeuw. Dit herenhuis is gelegen in de gewilde Zwolsewijk, aan de lommerrijke Radstakeweg met aan weerszijden bomen en veelal klassieke woningen. Een zeer prettige straat om te wonen met klinkerbestrating, voldoende parkeergelegenheid en veel groen. Op loopafstand van het stadscentrum, NS-station, de IJssel, de Schouwburg, het Filmhuis en het Rijsterborgherpark.

Door de jaren heen is de woning gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er onder andere een nieuwe keuken geplaatst (2010), een nieuwe badkamer (2009), elektra is vernieuwd, nieuwe riolering, chemische reiniging van de gevel en nieuwe knipvoegen waardoor de woning up to date is, maar met behoudt van de charme uit de begin jaren van het huis, zoals de hoge plafonds, paneeldeuren, originele schouwen, kamer en suite deuren, openslaande tuindeuren en granito vloer.

Indeling

Via de voordeur komt u in de hal met trappartij, granito vloer en toegang tot de woonkamer. Vanuit de tussenhal zijn het toilet, de zeer ruime kelder, de keuken en wederom de woonkamer te bereiken.
De grote kelder is gesitueerd aan de voorzijde en is over de gehele breedte van de woning. Vanuit de kelder is de grote en hoge kruipruimte bereikbaar, deze kan als extra bergruimte gebruikt worden.

De woonkamer en-suite met gestuukte wanden en hoog plafond met ornamenten heeft een houten vloer, een dubbele schouw, schuifdeuren voorzien van glas in lood en openslaande tuindeuren.
In de moderne en gesloten keuken wordt gekookt op een 4-pits gaskookplaat met daarboven een afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van een combi-oven, koelkast en vaatwasser.
De knusse achtertuin is vanuit de woonkamer en de keuken bereikbaar en grotendeels voorzien van bestrating met groene borders. Vrijstaande berging en een achterom.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop. De twee slaapkamers hebben hoge plafonds, paneeldeuren en vaste inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde is extra groot door samenvoeging van de twee oorspronkelijke slaapkamers. De badkamer is voorzien van een marmoleum vloer en heeft een douche, een tweede toilet en een wastafel.

De vaste trap naar de tweede verdieping komt uit op een overloop met lichtkoepel voor daglichttoetreding. Vanaf hier zijn nog twee ruime slaapkamers te bereiken evenals de ruime waskamer met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier is ook de opstelplaats van de Vaillant cv ketel.

Bijzonderheden:

- Nieuwe radiatoren begane grond en zolder achterzijde;
- Elastofalt dakbedekking (levensduur ci. 40 jaar) en dakisolatie (Rd-waarde van ci. 4,3);
- Geïsoleerde begane grond vloer en eerste verdiepingsvloer;
- Het pand is grotendeels voorzien van dubbel glas;
- In 2014 zijn 8 zonnepanelen geïnstalleerd (jaar opbrengst ci. 2080 wattpiek)
- Verwarming d.m.v. Vaillant combiketel uit 2003;
- Definitief energielabel ;
- Op het zuidoosten gelegen achtertuin met achterom en berging;
- Goede parkeergelegenheid voor de deur.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.