Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Radstakeweg 45 - DEVENTER

Radstakeweg 45

Deventer

  • Type: herenhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 1914
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 98 m2
  • Woon opp. ca.: 96 m2
verkocht

Radstakeweg 45 te Deventer

***WEGENS ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING IS HET INPLANNEN VAN EEN NIEUWE BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK***

Sfeervolle tussenwoning gelegen in één van de zeer gewilde straten van de Zwolsewijk.

Deze karakteristieke woning stamt uit het begin van de vorige eeuw en is gelegen aan de lommerrijke Radstakeweg met aan weerszijden bomen en veelal klassieke woningen. Een zeer prettige straat om te wonen met klinkerbestrating, voldoende parkeergelegenheid en veel groen. Op loopafstand van het stadscentrum, NS-station, de IJssel, de Schouwburg, het Filmhuis en het Rijsterborgherpark.

Indeling

Begane grond: Via de voordeur komt u in de hal met toilet, trappartij, granito vloer en toegang tot de diverse vertrekken.
De grote kelder met betonnen vloer is gesitueerd van voor- tot achtergevel en over de gehele breedte van de woning. In de te verwarmen kelder is een aansluiting aanwezig voor de wasmachine.

De woonkamer (voormalige en-suite) met gestuukte wanden en hoog plafond met ornamenten heeft een houten vloer, een hout haard en openslaande tuindeuren.
Middels een open verbinding is vanuit de woonkamer de keuken te bereiken, waar wordt gekookt op een 5-pits gasfornuis met oven en daarboven een afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van een vaatwasser.

Eerste verdieping: De eerste verdieping heeft een ruime overloop. De drie slaapkamers hebben hoge plafonds, paneeldeuren en houten vloeren. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, tweede toilet en een wastafel.

Tuin

De knusse achtertuin, gelegen op het zuid oosten, is vanuit de woonkamer en de keuken bereikbaar en voorzien van bestrating met kleurrijke borders. Vrijstaande berging en een achterom.

Bijzonderheden:

- Op loopafstand van het stadscentrum, NS-station, de IJssel, de Schouwburg, het Filmhuis en het Rijsterborgherpark.
- Mooie lommerrijke straat met aan weerszijden bomen;
- Oplaadpunt aan de voorgevel voor een elektrische auto (blijft achter);
- Vaillant CV ketel (2016) betreft een huur ketel (€36,88 per maand);
- Nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Open verbinding tussen woonkamer en keuken;
- Verzorgde en op het zuidoosten gelegen achtertuin met achterom;
- De woning beschikt nog over diverse originele stijldetails.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.