Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Rietveldstraat 22 - DEVENTER

Rietveldstraat 22

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1998
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 586 m2
  • Woon opp. ca.: 184 m2
verkocht

Rietveldstraat 22 te Deventer

Modern vrijstaand herenhuis gelegen op een prachtig groene en rustige locatie in de ruim opgezette woonwijk “Op den Haar” in de Vijfhoek. De woning is in 1998 onder architectuur gebouwd, is omgeven door een fraai aangelegde tuin met grote terrassen, vijverpartij en veel groen.
Naast de woning is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Ruime vrijstaande stenen garage.
Achter op het perceel staat een modern houten tuinhuis (2020), welke een groot deel van het jaar als extra leefruimte te gebruiken is. Een mooie tuinkamer, groot circa 25 m2, voorzien van grote glazen schuifwanden, elektra en heaters.
Deze heaters zorgen ervoor dat men hier heerlijk lang kan blijven zitten, genieten van de tuin en het goede gezelschap.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op rietveldstraat22.nl

De Rietveldstraat is een rustige woonstraat met aan weerszijden zeer brede groenstroken waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Autoluw, want er komt alleen bestemmingsverkeer.

De woning ligt op korte afstand van de natuurgebied “De Bannink” met fiets- en wandelmogelijkheden in de bossen en op de landerijen.
Diverse basisscholen, winkelcentra Colmschate en De Vijfhoek, NS-station Colmschate, milieucentrum met kinderboerderij “De Ulebelt” en ook sportfaciliteiten (voetbal, hockey, tennis, zwemmen en schaatsen) zijn op slechts een paar minuten fietsen/rijden van de woning gelegen.
Verder gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de snelweg A1, het stadscentrum en het Deventer Ziekenhuis.

Indeling van de begane grond:
Ruime, deels uitgebouwde, entree met garderobe, toiletruimte, meterkast en fraaie houten trapopgang naar de verdiepingen.
Vanuit de hal komt men in de eetkamer met aansluitend de half open keuken. Hier is in 2011 een moderne keuken geplaatst met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De grote raampartij in de voorgevel geeft een mooie lichtinval in keuken en eetkamer.
De woon-/zitkamer sluit aan op de eetkamer en is voorzien van een grote schuifpui en een half ronde erker met grote ramen met zicht op de tuin. In de zithoek is een moderne sfeergashaard.
Eetkamer en zitkamer zijn samen 52 m2 groot.

Indeling eerste verdieping:
Een verdieping met mogelijkheden, want de grootste slaapkamer zou eventueel in twee kamers opgesplitst kunnen worden, waardoor de woning in totaal vijf (nog steeds ruime) slaapkamers krijgt.
Op dit moment is deze grootste kamer in gebruik als hoofdslaapkamer. Een lichte ruime kamer met airco-unit en dubbele deuren naar het balkon op het zuiden.
Tweede slaapkamer aan de voorzijde van het huis, overloop met trappenhuis, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche met glazen wand en regendouche, handdoekradiator en wastafelmeubel met dubbele wasbak en mengkraan, daarboven grote spiegel met verlichting. Aparte toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Badkamer en toilet zijn in 2014 smaakvol gemoderniseerd.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met grote vide, twee zeer ruime slaapkamers, beiden met een fraai boograam in de voor- dan wel achtergevel. Daarnaast zorgen speelse lichtelementen in de zijgevels voor extra lichtinval in de kamers. Op deze verdieping zijn verder nog een aparte bergruimte en een grote kast met daarin de C.V.-ketel (Intergas combiketel 2011) en de mechanische ventilatie box.

Bijzonderheden
- Zeer rustig gelegen (alleen bestemmingsverkeer).
- Eigen laadpaal voor elektrische auto.
- Moderne Tulp keuken uit 2011.
- Badkamer en beide toiletten in 2014 gemoderniseerd.
- Uitstekend geïsoleerd.
- Intergas HRE combiketel 2011.
- Energielabel B.
- Woonoppervlak 184 m2.
- Garage: 22 m2.
- Tuinhuis: 25 m2.
- Perceel oppervlak: 586 m2.

Interesse in deze vrijstaande woning?
Bel voor een afspraak met ons kantoor.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.