Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
R.J. Schimmelpenninckhof 38 - DEVENTER

R.J. Schimmelpenninckhof 38

Deventer

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 2013
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 171 m2
  • Woon opp. ca.: 165 m2
verkocht

R.J. Schimmelpenninckhof 38 te Deventer

Ruime twee onder een kap woning aan de rand van de binnenstad van Deventer!

In de gewilde woonwijk Vestingkwartier, gelegen pal naast het historische Bergkwartier, stadscentrum met al haar voorzieningen, rivier de IJssel en NS-station, ligt deze in 2013 gebouwde ruime twee onder een kap woning. Je woont hier in een groene oase met een kindvriendelijk park (autovrij) aan de achterzijde, waarbij je het gemak en de gezelligheid van de binnenstad op nog geen 5 minuten loopafstand vindt! Ook winkelcentrum De Boreel bevindt zich op loopafstand.

Wat verder wel zo praktisch is, is dat deze woning een parkeerplaats op eigen terrein heeft. Met de auto ben je via de gunstig gelegen uitvalswegen vlot op de snelweg A1.

Indeling

Begane grond: de toegang tot de berging en de entree bevinden zich aan de voorzijde. Via de hal met garderobe en toiletruimte kom je uit in de riante woonkamer en de keuken. De moderne keuken beschikt over een 'eeteiland' en keukenblok die is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en grote kastenwand met daarin een riante koelkast en vriezer. De woonkamer heeft een gezellig zit- en eetgedeelte, via de openslaande deuren is de overkapping te bereiken van waaruit je een vrij uitzicht hebt over een groen park. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich de brede trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is de begane grond volledig voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: Via de open trap vanuit de woonkamer is de ruime overloop op de eerste verdieping te bereiken. In totaal zijn er 4 slaapkamers op deze verdieping. De fraai betegelde badkamer is voorzien van een zwevend closet, douchecabine, dubbel wastafelmeubel met spiegelkast, ladekast en wandkast en vloerverwarming.

Tweede verdieping: De ruime overloop op zolder biedt plaats voor de wasmachine en droger, ook is een vaste kast te bereiken waarin de CV-ketel en zonneboiler zijn opgesteld. De master bedroom is op zolder gesitueerd met een vliering voorzien van uitschuifbare trap onder het schuine dakvlak.

Tuin

Aan de voorzijde is een klein terrasje voor de woning aanwezig. Ook kan hier de auto op eigen terrein geparkeerd worden voor de berging en voordeur. Aan de achterzijde is een brede tuin aanwezig met overkapping, betegeld terras, kunstgrasveldje waar bijvoorbeeld de trampoline kan staan, een buitenkraan en elektra. Vanuit de tuin is er vrij uitzicht op het groen!

Bijzonderheden

- Energielabel A, voorzien van zonneboiler en CV-ketel (2013);
- Woning volledig geïsoleerd, begane grond beschikt over vloerverwarming;
- Geheel voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen;
- Uitstekende locatie, op steenworp afstand van winkels, binnenstad en NS-station;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Tuin met overkapping, grenzend aan het groen;
- Modern afgewerkte keuken en badkamer.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op rjschimmelpenninckhof38.nl

Aanvaarding: in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.