Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Robert Kochlaan 14 - DEVENTER

Robert Kochlaan 14

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1997
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 456 m2
  • Woon opp. ca.: 207 m2

Robert Kochlaan 14 te Deventer

Moderne vrijstaande woning gelegen aan een mooie groene laan in een rustige villawijk aan de rand van de stad.
De woning is omgeven door een fraai aangelegde tuin met diverse besloten terrassen als een soort "buitenkamers".
De diepe voortuin biedt voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. De totale kavel is 456 m2 groot.
Deze ruime woning is goed onderhouden, voorzien van goede isolatie, rondom dubbel glas en in 2018 aan buitenzijde geschilderd.

Omschrijving van de begane grond:
Door een grote verbouwing in 2013 is de begane grond getransformeerd tot een prachtige, speels ingedeelde en comfortabele woonruimte met onverwachte hoekjes, mooie looplijnen, gezellige doorkijkjes en rondom zicht op de aangrenzende tuin en de besloten terrassen. Op diverse plekken is de tuin via een schuifpui, openslaande deuren dan wel tuindeur bereikbaar.
Alle vertrekken zijn op een hoog niveau afgewerkt met mooie, luxe materialen. Fraaie parketvloer in de living en tuinkamer, stenen vloer met vloerverwarming in entree/hal en keuken.
Het woonoppervlak van deze woonlaag alleen al is goed vergelijkbaar met het totale woonoppervlak van een normale eengezinswoning!

Indeling van de begane grond:
Riante lichte entree met grote glazen pui in voorgevel, gang c.q. doorloop naar de aan tuinzijde gelegen keuken. Aan deze gang liggen het toilet, een ruime berging en een aparte provisieruimte.
Moderne keuken voorzien van rvs aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, elektrische oven. Grote schuifpui aan terraszijde. Doorloop naar de naastgelegen tuinkamer met eettafel en dubbele tuindeuren.

Naast de riante entree is de oorspronkelijke centrale hal gelegen met meterkast, garderobe en trapopgang naar de verdiepingen. De entree en de centrale hal vormen eigenlijk één mooie ruimte.
De ruime living (circa 55 m2) is voorzien van een mooie warme parketvloer, heeft een speelse indeling met een zijerker en een besloten zithoek met houtkachel aan de voorzijde van de woning. Aan de tuinzijde is een deur naar de tuin en in de doorloop naar de, naast de keuken gelegen, tuinkamer is een aparte pantry/koffiehoek.

Eerste verdieping:
Ruime en lichte overloop, moderne badkamer met grote spiegel, design wastafel, toilet, ligbad en douche, drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim. De hoofdslaapkamer heeft een klein balkon aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping:
Grote multifunctionele "loft" met kantoor-/werkruimte, overloop, leuke raampartijen in voor- en achtergevel, deur naar het lange op het zuidwesten gelegen dakterras. De rest van de zolder is in gebruik als bergruimte en opstelplaats voor wasmachine, wasdroger en cv-ketel (Remeha Calenta 2011).

Mooi en heerlijk wonen!
Graag laten we hieronder de verkopers aan het woord over hun "woonbeleving" in en rondom deze fraaie woning.
Kom langs en ervaar het zelf!

Thuiskomen
Als we binnenkomen in onze ruime hal hebben we nog steeds een ‘wauw’ gevoel. Wat een ruime hal. In de aanbouw die wij eind 2013 hebben gerealiseerd zit de fijne keuken met schuifdeuren naar de tuin. Deze hele aanbouw heeft vloerverwarming – zalig.

Beneden word je verrast door de bijzondere indeling – je kunt zelfs helemaal rondlopen! Steeds heb je zicht op de tuin.

Onze mooie tuin
De tuin, ja dat is een tuin met heerlijke plekjes. Meerdere terrassen waar je lekker met familie of vrienden kunt eten of gewoon genieten. De zon is er van ‘s ochtends tot ’s avonds. Dat ervaren wij als super – je kunt al uit de wind, in de zon zitten vanaf eind februari. En dat in bijna volledige privacy.

De locatie is erg goed, in 14 minuten lopen òf 7 minuutjes op de fiets ben je in het centrum. En omdat we aan de rand wonen, loop of fiets je zo de natuur in. Hoe heerlijk is dat!

De uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Je bent snel op de snelweg. Winkelcentrum Keizerslanden is vlakbij en we hebben zelfs een ijssalon van Talamini op 100 meter afstand.

Het is een rustige woonwijk met veel groen. Dat beseffen we iedere keer wanneer we, van vakantie terugkomend, onze straat binnenrijden. We hebben prettige buren rondom en af en toe is er zelfs een buurt BBQ.

Voor meer informatie belt u met Getreuer Makelaars 0570-516061.