Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Ruysdaelstraat 75 - DEVENTER

Ruysdaelstraat 75

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1958
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 124 m2
  • Woon opp. ca.: 103 m2
verkocht

Ruysdaelstraat 75 te Deventer

Ideale starterswoning, uitgebouwd en vrij uitzicht!

Deze uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de gewilde woonwijk de Zandweerd. Aan de voorzijde kijk je vrij weg over een groenstrook en speeltuin, op steenworp afstand is de IJssel gelegen. Ook de historische Deventer binnenstad en voorzieningen zoals supermarkten, een bakker, basisscholen en NS station zijn op korte afstand te vinden.

De woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd en ook de zolder is aangepakt. Een vaste trap naar de zolder in combinatie met een nokverhoging hebben er toe geleid dat hier een ruime overloop met extra slaapkamer zijn ontstaan.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, trapopgang, provisiekast en toilet met fonteintje. Vanuit de hal is de doorzon woonkamer met deur naar de tuin te bereiken. Aan de achterzijde is de half open keuken gesitueerd. Het betreft een eenvoudige keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, magnetron en koelkast. Ook vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping: Overloop, vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en een eenvoudige badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafelmeubel. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn beide voorzien van vaste kastruimte.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Dankzij de nok(dak)verhoging is hier een ruime verdieping ontstaan. De riante overloop biedt bergruimte achter de knieschotten en is tevens de opstelplek van de cv ketel. Vanaf de overloop is een derde slaapkamer te bereiken.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten en is te bereiken via een achterom. In de tuin is een grote houten veranda geplaatst. Fietsen en tuingereedschap kunnen in de stenen berging geplaatst worden.

Bijzonderheden:

- Vrij uitzicht op groenstrook en speeltuin;
- IJssel en diverse winkels op loopafstand;
- Uitgebouwd aan de achterzijde, over de gehele breedte;
- Vaste trap naar zolder en nokverhoging toegepast;
- Achtertuin op het zuid-oosten met achterom;
- Vrijstaande stenen berging en houten veranda;
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas;
- Verwarming en warm water middels Nefit cv ketel (2006).

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.