Brochure downloaden
Scheepvaartstraat 6 L - DEVENTER

Scheepvaartstraat 6 L

Deventer

  • Type: Woonhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 2014
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 81 m²
  • Woon opp. ca.: 153 m²
verkocht
deventer-scheepvaartstraat-4334418-foto-1.jpg

Scheepvaartstraat 6 L te Deventer

Wonen op een unieke locatie met uitzicht op de binnenhavens!

Het Havenkwartier is een wijk die volop ruimte biedt voor bijzondere ontwikkelingen; bouwen, wonen, werken, evenementen, kunst, cultuur en horeca komen hier samen. Wat bijna 100 jaar geleden begon als een buitendijks weidegebied is inmiddels uitgegroeid tot een creatieve plek voor bewoners en ondernemers op loopafstand van de Deventer binnenstad.

Het huis is onder architectuur gebouwd en kenmerkt zich door een industriële uitstraling die perfect past binnen de wijk. Dit is echter niet ten koste gegaan van de fijne sfeer die het huis uitstraalt. De grote raampartijen op alle verdiepingen zorgen voor variatie in de buitengevel én een sterke beleving van de kade. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en op het dak liggen 9 zonnepanelen; het huis is dus ook nog eens zeer energiezuinig!

Indeling

Begane grond:

De begane grond biedt dankzij het bestemmingsplan diverse mogelijkheden. Momenteel is vanuit de entree met vestibule een zeer riante woonkeuken te bereiken met aansluitend een pantry en toilet. De woonkeuken beschikt over een uitgestrekt keukenblok met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. De vaste kastenwand achterin beschikt over een uitklapbaar bureau. Er kan ook voor worden gekozen om op de begane grond bijvoorbeeld een atelier aan huis te houden. Werken en wonen in één is hier mogelijk!

Vanuit de woonkeuken is de achtertuin te bereiken. Wil je echter wat meer sociaal contact dan loop je vanuit de tuin zo door naar de gemeenschappelijke binnentuin waar alle bewoners van het Havenkwartier gebruik van mogen maken.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop is de woonkamer te bereiken die zich uitstrekt over de gehele verdieping. Een leuk detail in de woonkamer is de doorkijk naar de begane grond en entree aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken dat is gesitueerd aan de achterzijde en waar je beschut kan zitten.

Op deze verdieping zijn alle aansluitingen aanwezig voor het realiseren van een keuken, indien de begane grond de functie van werken aan huis krijgt.

Tweede verdieping:

De overloop op de tweede verdieping biedt toegang tot twee ruime slaapkamers. De overloop zelf is voorzien van een wastafelmeubel, ruime inloopdouche en separaat toilet.

Derde verdieping:

Om even volledig te ontspannen biedt deze verdieping echt uitkomst! En wel op meerdere manieren; je kunt vanuit bed, bad of luie stoel genieten van het prachtige en vrije uitzicht op de binnenhaven. Het sluitstuk van een uniek huis op een zeer gewilde plek in Deventer!

Bijzonderheden:

- Alle verdiepingen zijn v.v. vloerverwarming;
- 9 zonnepanelen aanwezig op het dak, volledig geïsoleerde woning;
- Aluminium kozijnen met HR++ glas, veiligheidsglas bovenste verdieping;
- Uniek uitzicht op de binnenhavens van Deventer;
- Op loopafstand van diverse voorzieningen en binnenstad.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Aanvaarding in overleg.