Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Schoolstraat 36 - DEVENTER

Schoolstraat 36

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1910
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 110 m2
  • Woon opp. ca.: 94 m2
verkocht

Schoolstraat 36 te Deventer

Aan de rand van het centrum, in de gewilde Zwolsewijk gelegen karakteristieke en sfeervolle tussenwoning met stenen berging en achterom. De woning stamt van oorsprong uit 1910 en is door de jaren heen gemoderniseerd en geïsoleerd met behoud van authentieke elementen zoals ramen met roedeverdeling, houten vloeren op de begane grond, paneeldeuren en en-suite deuren.

De Deventer binnenstad, NS station, supermarkten en rivier de IJssel met haar uiterwaarden zijn op loopafstand van de woning gelegen. Het winkelcentrum Boxbergerweg ligt op 2 minuten loopafstand waar je voor je dagelijkse boodschappen terecht kunt.

Indeling

Begane grond: entree, bergkast, meterkast, toilet en trapopgang. Ruime en lichte woonkamer met openslaande tuindeuren, massieve houten vloer en convector put. Open keuken met luxe keukenopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, combi oven, vaatwasser, koelkast, boiler en apothekerskast. De keuken is via de en-suite deuren af te sluiten van de woonkamer.

Eerste verdieping: overloop, vaste kast met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Drie ruime slaapkamers met laminaat vloer en in 2019 vernieuwde badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.

Tuin

De ligging van deze fraaie en zonnig achtertuin is op het zuidoosten. De beschutte achtertuin is opnieuw aangelegd in 2016 en beschikt over een afgesloten achteringang.

Bijzonderheden

- Badkamer gerenoveerd in 2019;
- Dak, muur en volledig dubbel glas isolatie;
- Verwarming en warmwater middels Remeha cv-ketel (2010);
- Schilderwerk achterzijde uitgevoerd in 2020;
- Mechanische afzuiging vernieuwd in 2019;
- Vaatwasser Siemens vernieuwd in 2020
- Tuin opnieuw aangelegd in 2016;
- NS-station, Deventer binnenstad en de rivier de IJssel op loopstand;
- Gratis parkeergelegenheid in de straat en wijk.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.