Getreuer Makelaars

Snippen aan de Dijk 2-laags 1

Deventer

  • Type: Woonhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 2021
€ 270.000,- vrij op naam

Snippen aan de Dijk 2-laags 1 te Deventer

De 2-laagse woningen van fase 1 zijn ondertussen allemaal verkocht.


- Ontdek het oude Kloezeman terrein als nieuwe woonbuurt -

Online start verkoop
Maandag 14 december starten we online met de verkoop van 26 woningen op Snippen aan de Dijk.

Snippen aan de Dijk een groene stadse buurt
Wil je stads en groen tegelijk wonen? Snippen aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

De veranda woningen
De veranda woningen liggen aan een prachtige groene zone met een slingerend pad er doorheen. Hier komen geen auto’s zodat je vanaf je veranda heerlijk kunt genieten van de rust en het groen en kunnen de kinderen veilig spelen. Parkeerplaatsen genoeg trouwens maar die staan om de hoek. De gemêleerde steen geeft de veranda woningen een bijzondere look. En door het platte dak heb je verrassend veel ruimte op de bovenste verdieping. Er komen woningen met twee en drie lagen, zo is er wat te kiezen.

Online inschrijven
Vanaf maandag 14 december kun je online inschrijven. Dit inschrijfformulier vind je dan op de projectwebsite snippenaandedijk en deze dien je zo volledig mogelijk in te vullen. Op dit formulier kun je aangeven naar welke bouwnummers je voorkeur uitgaat.

Sluitingsdatum inschrijving
Je hebt tot en met maandag 21 december 24:00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummers. Uiterlijk woensdag 23 december wordt je gebeld of jij een woning toegewezen hebt gekregen en wordt er gelijk een afspraak met je ingepland om alle stukken met je door te nemen.