Getreuer Makelaars

Snippen aan de Dijk 3-laags 2

Deventer

  • Type: Woonhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 2021
  • Woon opp. ca.: 149 m2
€ 335.000,- vrij op naam

Snippen aan de Dijk 3-laags 2 te Deventer

VERKOOP TWEEDE FASE !  Snippen aan de Dijk is gestart en op dit moment zijn alle woningen onder optie.
- Ontdek het oude Kloezeman terrein als nieuwe woonbuurt-

Online start verkoop
Woensdag 3 maart starten we online met de verkoop van 11 ruime nieuwbouwwoningen op Snippen aan de Dijk.

Snippen aan de Dijk een groene stadse buurt
Wil je stads en groen tegelijk wonen? Snippen aan de Dijk is een compleet nieuwe woonomgeving midden tussen het groen met de gezellige historische binnenstad om de hoek. Woongenot staat hier voorop!

De veranda woningen
De 3 -laagse woningen, moderne herenhuizen, liggen in een ruim opgezette groene omgeving.
Aan de voorzijde hebben de woningen een leuke veranda met aansluitend een groenvoorziening en voor een deel van de woningen openbare parkeerplaatsen. Achtertuin met houten berging en achterom.
De woningen beschikken over een woonoppervlak van maar liefst 149 m2. Door het platte dak heb je verrassend veel ruimte op de bovenste verdieping. De woning beschikt dan ook standaard over vier echt ruime slaapkamers (2 x 15 m2 en 2 x 21 m2).  
De gemêleerde steen geeft de veranda woningen een bijzondere look. De woningen zijn energiezuinig, hebben lage onderhoudskosten en zijn helemaal up-to-date voor een gas-loze toekomst!Online inschrijvenVanaf woensdag 3 maart kun je online inschrijven. Dit inschrijfformulier vind je dan op de projectwebsite snippenaandedijk en deze dien je zo volledig mogelijk in te vullen. Op dit formulier kun je aangeven naar welke bouwnummers je voorkeur uitgaat.

Sluitingsdatum inschrijving
Je hebt tot en met woensdag 10 maart 24:00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummers. Uiterlijk vrijdag 12 maart wordt je gebeld of jij een woning toegewezen hebt gekregen en wordt er gelijk een afspraak met je ingepland om alle stukken met je door te nemen.