Getreuer Makelaars

Snippen aan de Dijk geschakelde villa 1

Deventer

  • Type: Woonhuis halfvrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2022
  • Perceel opp.: 170 m2
  • Woon opp. ca.: 126 m2
€ 475.000,- vrij op naam

Snippen aan de Dijk geschakelde villa 1 te Deventer

BINNENKORT
IN VERKOOP
6 moderne villa’s

Ze zijn nauwelijks te vinden. Moderne eigentijdse villa’s met veel glas en extra veel ruimte om bijvoorbeeld een werkkamer of slaap- en badkamer op de begane grond te maken. Met maar liefst een 14 meter brede gevel en veel glas stroomt het licht naar binnen. Dit, in combinatie met het bestaande groen in de directe omgeving, ervaar je hier als dat ultieme vakantie gevoel.

De terras-tuin geeft je precies de ruimte die je nodig hebt. Een heerlijke tuinkamer én de mogelijk-heid voor een lekkere lounge hoek waar je met je voeten in het gras en een lekker glas wijn kunt genieten van de avondzon. Het centrum en alle voorzieningen zijn om de hoek. Te voet of op de fiets, je bent er zo.

geschakelde villa:
Woon oppervlakte: ca. 126 m2
Inhoud: ca. 490 m3
Kavels oppervlak: ca. 170 m2
VON prijs vanaf ca. € 475.000,-


verlengde geschakelde villa:
Woon oppervlakte: ca. 138 m2
Inhoud: ca. 530 m3
Kavel oppervlak: ca. 185 m2
VON prijs vanaf ca. € 525.000,-

LOCATIE Groen en stads wonen
Het komt niet vaak voor dat er midden in de stad ruimte vrijkomt voor een woonbuurt. De orchideeënkwekerij van Kloezeman was een begrip. In een groene enclave in het hart van Deventer werden de mooiste bloemen geteeld en verkocht. In een aantal fases verrijst hier nu een kleinschalige woonbuurt met koopwoningen in een parkachtige omgeving. Het blijft dus een groen gebied.

De 6 moderne villa's komen achter de Snipperlingsdijk te liggen, aan de oostkant van het centrum. Je kunt straks dus volop genieten van de gezellige horeca, de bijzondere winkeltjes en de evenementen in de binnenstad. Daar fiets je in vijf minuten naar toe. Ook het station en de uitvalswegen liggen binnen handbereik. Ook dat is prettig aan deze nieuwe buurt.

INTERESSE
In september gaan we starten met de verkoop van dit unieke project. Om je alvast een inkijkje te geven hier een paar inspirerende impressies. Heb je interesse schrijf je dan in op de projectwebsite: snippen aan de dijk dan houden we je op de hoogte. Ook de makelaars, staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen.