Getreuer Makelaars

STAAL 1

Deventer

  • Type: Appartement
  • Bouwjaar: 2021
€ 300.000,- vrij op naam

STAAL 1 te Deventer

STAAL - BINNENKORT START DE VERKOOP VAN DEZE 20 UNIEKE APPARTEMENTEN IN HET HAVENKWARTIER TE DEVENTER.

Industrieel wonen in het eigenzinnige Havenkwartier
Woon je in STAAL, dan woon je in een fonkelnieuw appartement tussen IJssel en haven. Om de hoek van de historische binnenstad van Deventer en een groene omgeving.

Appartementen van staal Vier markante gebouwen die op een speelse manier met elkaar verbonden zijn. Een levendige plek om te wonen, een die in het oog springt. Met de oude industrie en de binnenhaven als inspiratiebron. En een knipoog naar de garage Bella Macchina die hier al jaren een plek claimt en nu een compleet nieuwe look krijgt. STAAL is stoer in materiaalgebruik. De gevels, balkons, trappen en passages brengen de industriële sfeer op verrassende wijze tot leven.

Stoere en eigentijdse gebouwen
Oud en nieuw, robuust en comfort. Het komt allemaal samen in deze stoere gebouwen. De 20 stijlvolle urban apartments ademen ruimte en vrijheid. Ze zijn door hun indeling licht en royaal. Drie ruime kamers en een woonoppervlak tussen de 75 en 90 m². Een unieke en inspirerende plek om je eigen creativiteit te laten stromen. Het interieur van je droomwoning? Wordt het een combi van oud en nieuw? Alles kan! Je stapt van buiten zo je eigen wereld binnen. Daarnaast zijn de appartementen comfortabel en duurzaam. In energievoorziening en isolatie passen we state-of-the-art technieken toe. De gebouwen hebben 4 woonlagen en bieden ruimte voor parkeren (verhuur).

Wonen in het hippe Havenkwartier
It’s happening here. Een plek met rauwe randjes en een zweem van oude industriële bedrijvigheid. Jouw nieuwe omgeving ademt ongebondenheid en creativiteit. Vijftien jaar geleden is de ontwikkeling van het Havenkwartier begonnen. Nu staan er mooie oude panden met een nieuwe bestemming én eigenzinnige nieuwbouw. In deze bruisende buurt wordt gewerkt en gewoond. Er is volop ruimte voor kunst, cultuur en een inspirerend Kennisfestival. Lekker eten kun je om de hoek. En vergaap je aan de schepen in de binnenhaven die nog steeds in gebruik is. OV is direct in het centrum en binnen 5 minuten zit je op de A1.

Ruimte voor creatieve ondernemers
Je vindt een stukje Italië op de begane grond bij de entree van het Havenkwartier. Bella Macchina voor de liefhebbers van klassieke en moderne Italiaanse auto’s. Zoals Alfa Romeo, Lancia, Fiat, Maserati en Ferrari. Oude en nieuwe schoonheden worden hier met liefde onderhouden of gerestaureerd. Bij La Bottega word je iedere keer even meegenomen naar dit zonnige land. Heerlijke Italiaanse delicatessen van koffie, wijn tot olijfolie en heerlijke kaas. Benvenuto! Er is ruimte voor meer creatieve ondernemers die passen bij deze bijzondere plek in de basis van de woongebouwen.

Nabij de IJssel en de historische binnenstad
Van Deventer ga je als vanzelf houden. De eeuwenoude geschiedenis van deze Hanzestad en het moderne leven zijn zo met elkaar verweven. Een stad met een mooie maat: ruimte om te zwerven, elkaar op te zoeken, te delen en te genieten van de pleinen en terrassen. Een eigenzinnige stad met een rijk cultureel leven en heerlijke restaurants. Wetenschap, innovatie en op-en-top bedrijvigheid gaan hier hand in hand. Deventer ligt ruim in het groen voor buitensport. De eeuwig stromende rivier is iedere keer weer anders. Je wandelt zo langs de IJssel het centrum in.

De verkoop start in april
Heb je interesse in een appartement op deze plek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de projectwebsite van STAALDeventer. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de laatste updates.

Havenkwartier Ontwikkeling: de initiatiefnemer voor STAAL Deventer
"Het gebouw wordt een mix van stoere materialen waarbij puur staal de boventoon voert. De appartementen krijgen hierdoor direct een industrieel en eigenzinnig karakter perfect passend bij dit woongebied".