Getreuer Makelaars

Steenbrugge Derde Oogst special hoek 132

Deventer

  • Type: Woonhuis hoekwoning
  • Bouwjaar: 2020
  • Bouwvorm: n.v.t.
€ 322.500,- vrij op naam

Steenbrugge Derde Oogst special hoek 132 te Deventer

Hoekwoningen SPECIALS:
Woningtypen Sauvignon (bouwnummer 90 en 94), Malbec (bouwnummer 106 en 108), Merlot (bouwnummer 121 en 125) en Chardonnay (bouwnummer 132 en 136).
Koopsommen van € 322.500,- tot € 349.500,- v.o.n.

Kaveloppervlakten van 195 m2 tot 252 m2 

Wil jij graag wonen in Steenbrugge? 
De 46 woningen in Steenbrugge van ‘de derde oogst’ zijn nu in verkoop. 

Dit project is een ontwikkeling van Steenenbrug Ontwikkeling BV, een samenwerkingsverband van Bemog projectontwikkeling en Le Clercq Planontwikkeling. De 46 woningen zullen door Nikkels Bouwbedrijf en Van Norel Bouwgroep onder Woningborg-garantie gebouwd worden.

Steenbrugge; de allerlaatste woningen
Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land is een heerlijke woonplek verrezen. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Op elk punt heb je een ander uitzicht. De eerste en tweede oogst zijn ondertussen verkocht.

Wil jij ook wonen in Steenbrugge? Meld je aan als geïnteresseerde/reserve-kandidaat voor de allerlaatste woningen in ‘de derde oogst’.
In deze laatste fase worden 46 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd. Het gaat hierbij om eengezinswoningen, halfvrijstaande villa’s en unieke ‘stabilizor’ woningen (specials).

Omgeven door natuur
Aan de ene kant kijken de woningen uit over het park. Aan de andere kant is een groene brink. De buurt wordt doorsneden door een groene loper voor voetgangers en fietsers. Alle koopwoningen staan aan lanen en straten met bomen.

Bel met ons kantoor voor de laatste stand van zaken m.b.t. de woningen die nog beschikbaar zijn.
Bel 0570-516061.