Getreuer Makelaars

Steenbrugge Derde Oogst 2 onder 1 kap 76

Deventer

  • Type: Woonhuis 2-onder-1-kapwoning
  • Bouwjaar: 2020
  • Bouwvorm: n.v.t.
€ 385.000,- vrij op naam

Steenbrugge Derde Oogst 2 onder 1 kap 76 te Deventer

Twee onder een kap woning met garage.
Type Pinotage (bouwnummer 75 en 76) en Tempranillo (bouwnummer 128 en 129).
Koopsommen van € 385.000,- tot € 419.500,- v.o.n.
Kaveloppervlakten van 285 m2 tot 308 m2 

Wil jij graag wonen in Steenbrugge? 
De 46 woningen in Steenbrugge van ‘de derde oogst’ zijn nu in verkoop.
Dit project is een ontwikkeling van Steenenbrug Ontwikkeling BV, een samenwerkingsverband van Bemog projectontwikkeling en Le Clercq Planontwikkeling. De 46 woningen zullen door Nikkels Bouwbedrijf en Van Norel Bouwgroep onder Woningborg-garantie gebouwd worden.Steenbrugge; de allerlaatste woningen
Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land is een heerlijke woonplek verrezen. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Op elk punt heb je een ander uitzicht. De eerste en tweede oogst zijn ondertussen verkocht.

Wil jij ook wonen in Steenbrugge? Meld je aan als geïnteresseerde/reserve-kandidaat voor de allerlaatste woningen in ‘de derde oogst’.
In deze laatste fase worden 46 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd. Het gaat hierbij om eengezinswoningen, halfvrijstaande villa’s en unieke ‘stabilizor’ woningen (specials).

Omgeven door natuur
Aan de ene kant kijken de woningen uit over het park. Aan de andere kant is een groene brink. De buurt wordt doorsneden door een groene loper voor voetgangers en fietsers. Alle koopwoningen staan aan lanen en straten met bomen.

Bel met ons kantoor voor de laatste stand van zaken m.b.t. de woningen die nog beschikbaar zijn.
Bel 0570-516061.