Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Suze Groenewegstraat 1 - DEVENTER

Suze Groenewegstraat 1

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1995
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 435 m2
  • Woon opp. ca.: 183 m2
verkocht

Suze Groenewegstraat 1 te Deventer

Moderne, goed onderhouden, vrijstaande woning gelegen op een mooie groene en vrije locatie in de woonwijk 'Het Swormink'. Ruime onderhoudsarme tuin rondom, vlak naast de woning staat een grote vrijstaande houten berging. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voor twee auto's. Het oppervlak van het perceel bedraagt 435 m2.
De woning is in 2011, onder architectuur, grootschalig verbouwd en uitgebreid met een fraai trappenhuis en een tweede verdieping.

Indeling van de woning:
Ruime entree met toiletruimte, meterkast en fraai trappenhuis naar de verdiepingen. Speels ingedeelde living met zithoek voorzien van open haard en een erker aan de voorzijde. Het eetgedeelte is aan tuinzijde gelegen, heeft een schuifpui naar de tuin en een open verbinding met de keuken.
De luxe keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad en diverse apparatuur zoals: dubbele koelkast, combi-oven, heteluchtoven, gaskookplaat met rvs afzuigkap en vaatwasser.
Bijkeuken met aansluitpunten wasmachine en wasdroger. Berging met deur naar tuin en opstelplaats voor de Nefit Topline HR combiketel (2009).

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van wastafelmeubel met twee spoelbakken, zwevend toilet, groot hoekbad en aparte doucheruimte.

Tweede verdieping:
Grote zolderkamer met fraai uitzicht rondom en zonnig op het zuiden gelegen dakterras.

De woning ligt op korte afstand van de natuurgebieden van “De Bannink” en "Oxe" met fiets- en wandelmogelijkheden in de bossen en op de landerijen.
Diverse basisscholen, winkelcentra en ook sportfaciliteiten (voetbal, hockey, tennis, zwemmen en schaatsen) zijn op een paar minuten fietsen/rijden van de woning gelegen.

Verder is het woonhuis zeer goed bereikbaar: de aansluiting Deventer-Oost op de A1 en het NS station Colmschate op maximaal vijf minuten afstand en bushaltes voor stads- en streekvervoer in de directe nabijheid.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.