Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Swaefkenstraat 11 - DEVENTER

Swaefkenstraat 11

Deventer

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1937
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 144 m2
  • Woon opp. ca.: 93 m2
verkocht

Swaefkenstraat 11 te Deventer

Op een uitstekende locatie in de gewilde buurt "Rollecatekwartier", voorheen bekend als de "Ziekenhuisbuurt", gelegen twee-onder-een-kapwoning met diepe en zonnige achtertuin. Deze sfeervolle jaren '30 woning is door de jaren goed onderhouden, in 2011 is de keuken vernieuwd en in 2017 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd. Gelukkig zijn originele details door de jaren heen behouden gebleven, zoals glas-in-lood ramen, granito vloeren, erker en paneeldeuren.

De woning bevindt zich in een rustige straat met éénrichtingsverkeer en ligt aan het mooiste gedeelte met vrijstaande, lage bebouwing aan de voorzijde en veel ruimte en groen aan de achterzijde. De prachtige Deventer binnenstad, het vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden, diverse (basis)scholen en NS-station zijn op 5 minuten fietsafstand gelegen. Via het Hanzetracé is ook de snelweg A1 eenvoudig te bereiken.

Indeling

Begane grond: Entree, hal met originele granito vloer, glas-in-lood ramen en trapopgang naar de verdieping. Kelder op stahoogte en een toilet, vernieuwd in 2017. De keuken is in 2011 vernieuwd en voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De woonkamer met fraaie eikenhouten vloer en sfeervolle houtkachel heeft dankzij de erker aan de voorzijde en openslaande tuindeuren aan de achterzijde veel daglichttoetreding.

Eerste verdieping: Riante overloop met vaste kast en werk-/hobbytafel. Vanaf de overloop zijn de twee ruime slaapkamers te bereiken, welke met elkaar verbonden zijn middels schuifdeuren. Deze twee kamers kunnen middels een vaste wand van elkaar gescheiden worden. De moderne badkamer, vernieuwd in 2017, is voorzien van een 2e toilet, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Overloop met dakkapel aan de voorzijde. Ruime waskamer met opstelplaats voor de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De derde slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en een dakraam aan de voorzijde.

Tuin

De woning beschikt over een zonnige achtertuin dankzij de ligging op het zuidwesten. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een verdiept zonneterras. Achterin de tuin staat een ruime houten schuur die is voorzien van een vliering en elektra. De tuin is middels een achterom te bereiken.

Bijzonderheden:

- Definitief energielabel E, verwarming en warm water Intergas HR cv-ketel (2010);
- Dak- en vloerisolatie, v.v. isolerende beglazing (glas-in-lood v.v. voorzetramen);
- Keuken en badkamer zijn v.v. vloerverwarming;
- Diepe tuin met achterom en houten schuur met vliering, gelegen op het zuidwesten;
- De zolder is v.v. een dakkapel aan de voor- en achterzijde;
- Buitenzijde is in 2018 door een erkend schildersbedrijf uitgevoerd;
- Parkeren is mogelijk direct voor de deur.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.