Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
T.G. Gibsonstraat 20 F 17 - DEVENTER

T.G. Gibsonstraat 20 F 17

Deventer

  • Bouwjaar: 2001
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 148,- per maand
  • Woon opp. ca.: 84 m2
verkocht

T.G. Gibsonstraat 20 F 17 te Deventer

Aan de rand van de historische binnenstad gelegen modern 3-kamer hoekappartement met grote woonkamer, moderne complete keuken en leuk balkon. Het appartement is gelegen aan de kant van de Singel en het Rijsterborgherpark op hoek van de tweede verdieping van het appartementencomplex "La Tour en Verre", waarvan de entreepartij aan de T.G. Gibsonstraat is gelegen. Hartje centrum met alle voorzieningen om de hoek. Overdekt parkeren is mogelijk via een abonnement in de naastgelegen parkeergarage "Stadspoort".

Indeling van het appartement:
Mooie ruime woonkamer met grote raampartijen met zicht op het tegenover gelegen park.
De woonkamer is 33 m2 groot en sluit aan op de naastgelegen open keuken. Hier is een moderne keukenopstelling geplaatst met veel bergruimte, een apothekerskast en diverse inbouwapparatuur, zoals: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast.
Vanuit de woonkamer is via een lange gang de voordeur bereikbaar. Aan deze gang liggen de volgende vertrekken.
Bergruimte met daarin wasmachine, mv-box en de Vaillant HR combi ketel (2015). Toiletruimte met daar schuin tegenover de badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en daarboven een spiegelkast.
Lange tweede kamer te gebruiken als logeerkamer of als kantoor.
De grote hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen en is voorzien van een diepe hoek voor de kledingkasten. Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar. Vanuit hier heeft men mooi uitzicht over het park en de tuinen aan de Singel.

Op de begane grond is de afgesloten centrale entree van het appartementencomplex. Vanuit hier is het appartement op de tweede verdieping en de fietsenberging in de kelder met de lift maar ook met de trap bereikbaar.
Op de tweede verdieping is een grote hal met aansluitend een brede galerij. Aan het einde van deze galerij is de voordeur van het appartement. Een veilig gevoel geeft de direct naast de voordeur gelegen vluchttrap in het geval van nood.

Kenmerken:
- Goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon.
- Prachtig uitzicht vanuit woonkamer en balkon op de Singel en Rijsterborgherpark.
- Gelegen aan de rand van het historische stadscentrum.
- Moderne hoekkeuken met inbouwapparatuur.
- Het appartement is grotendeels voorzien van een fraaie PVC-vloer.
- Lage energiekosten door uitstekende isolatie.
- Kozijnen voorzien van HR glas.
- Vaillant ecoTEC plus HR combi - 2015
- Bouwjaar 2001.
- Woonoppervlak 84 m2.
- Actieve en gezonde VvE.
- Servicekosten € 148,08 per maand.
- Liftinstallatie aanwezig.
- Intercom met videofoon.
- Eigen fietsenberging in souterrain.
- Overdekte parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage via abonnement. Circa € 52,- per maand.

Het NS-station, de rivier de IJssel, het Rijsterborgherpark en het historisch centrum van Deventer met zijn vele winkels en restaurants zijn op loopafstand van uw toekomstige woning gelegen.

Het moderne appartementengebouw "La Tour en Verre" is in 2001 gebouwd en staat op een historische plek aan de rand van de eeuwenoude binnenstad van Deventer. In de kelder van het appartementengebouw, vlak bij de fietsenbergingen, zijn de funderingsresten van de beroemde Noordenbergtoren zichtbaar. Deze resten zijn aangewezen als Rijksmonument. In het wegdek van de T.G. Gibsonstraat is de omtrek van de toren in het wegdek aangegeven.

Interesse in dit moderne hoekappartement?
Bel voor een afspraak met:
Getreuer Makelaars: 0570-516061
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.