Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Van Doetinchemstraat 15 - DEVENTER

Van Doetinchemstraat 15

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1936
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 138 m2
  • Woon opp. ca.: 116 m2
verkocht

Van Doetinchemstraat 15 te Deventer

Uitermate sfeervolle en karakteristieke jaren '30 woning!

Een instapklare en smaakvol afgewerkte tussenwoning gelegen in één van de meest geliefde wijken van Deventer. Authentieke elementen zoals eiken houten vloeren, glas-in-lood ramen, openslaande tuindeuren, granito vloeren, paneeldeuren en erker zijn behouden gebleven, hetgeen deze woning extra allure geeft!

De Van Doetinchemstraat is gelegen in de populaire Ziekenhuisbuurt, nabij het Deventer stadscentrum en biedt diverse voorzieningen zoals een kindvriendelijke buurttuin met voetbal- en basketbalveldje, kinderopvang en het winkelcentrum Keizerslanden. De woning heeft een goede ontsluiting via het Hanzetracé richting diverse N-wegen en de snelweg A1.

Indeling

Begane grond:
Entree met glas-in-lood ramen, hal met authentieke granito vloer en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de provisiekelder (op stahoogte, ca. 1.90 meter) en het moderne toilet met hoekfontein. Woonkamer met sfeervolle gashaard, openslaande tuindeuren, een massief eikenhouten vloer en een erker aan de voorzijde. De half open keuken met eveneens een granito vloer is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser (2014) en koelkast. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een ruime slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met toegang tot het balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van massief eiken houten vloeren en een inbouwkast. De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, hangcloset en een dubbel wastafelmeubel. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Riante open zolder met dakraam. Aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn aanwezig, evenals een opstelplek voor de Atag cv-ketel (2001). Achter de knieschotten is volop bergruimte gecreëerd. Relatief eenvoudig kan hier een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

Tuin

De voor- en achtertuin zijn in 2016 onder architectuur aangelegd. Zo is er aan de voorzijde een heg geplaatst waardoor je volop privacy hebt, zowel binnen als buiten. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en heeft de typische jaren '30 klinkerbestrating, een luxe houten hoekbank met betonnen voet, vrijstaande stenen berging en een achterom.

De verkopers zeggen over de woning en de buurt:
"We hebben met ons gezin met zeer veel plezier in het huis gewoond en de sfeer in de buurt is uitermate prettig."

Bijzonderheden

- Schilderwerk buitenzijde recent uitgevoerd (zomer 2020);
- Begane grond en 1e verdieping voorzien van massief eiken houten vloer;
- Gehele woning voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie;
- Screen voorzijde begane grond aanwezig (handbediening) ;
- Granito vloeren, paneeldeuren, erker en glas-in-lood ramen;
- Onder architectuur aangelegde tuin met riante houten hoekbank.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl