Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Vermeerstraat 16 - DEVENTER

Vermeerstraat 16

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1948
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 108 m2
  • Woon opp. ca.: 73 m2
verkocht

Vermeerstraat 16 te Deventer

In de populaire woonwijk de Zandweerd is deze sfeervolle en deels uitgebouwde tussenwoning gelegen. Op de begane grond is de keuken uitgebouwd en naar de zolder is een vaste trap gerealiseerd. In combinatie met de dak(nok)verhoging is zo een ruime zolder ontstaan met hierin een derde slaapkamer. Ook de kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in onderhoudsarme kunststof kozijnen.

De ligging van de woning is ook uitstekend! Op enkele minuten lopen bevinden zich diverse winkels (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, verse bakker, grillroom, slijter, etc.), rivier de IJssel en de historische Deventer binnenstad en NS station zijn binnen fietsafstand gelegen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte en meterkast. Sfeervolle woonkamer met houtkachel, erker, trapkast en toegang tot de keuken. Gesloten keuken in de uitbouw met in 2011 vernieuwd keukenblok dat is voorzien inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, losstaande koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergruimte, moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Twee slaapkamers. Via de grote slaapkamer is middels een vaste trap de zolder te bereiken.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Die is vergroot middels een dak(nok)verhoging waardoor een extra (slaap)kamer is ontstaan. De dakkapel is eveneens voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Tuin:

De diepe achtertuin met achterom, gesitueerd op het noord oosten, oogt verzorgd met achterin een vrijstaande riante stenen berging. Ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en het plaatsen van de fietsen!

Bijzonderheden:

- Verwarming en warm water middels Remeha Avanta CV ketel (2010);
- Uitbouw aan de achterzijde en dakverhoging geplaatst;
- Grotendeels kunststof kozijnen geplaatst;
- Grotendeels voorzien van screens (elektrisch- en handbedienbaar);
- Prettige woonomgeving nabij stadscentrum, de IJssel en diverse winkelvoorzieningen;
- Achtertuin op het noord oosten en voorzien van riante stenen berging.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.