Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Vincent van Goghstraat 5 - DEVENTER

Vincent van Goghstraat 5

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2004
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 114,- per maand
  • Woon opp. ca.: 90 m2
verkocht

Vincent van Goghstraat 5 te Deventer

Goed onderhouden tussenwoning (2004) gelegen in een autoluw gedeelte, van de groene en zeer ruime opgezette woonwijk 't Fetlaer. Gelegen aan de rand van het eigen "Park" en kijkt aan de voorzijde uit op een groot plantsoen met waterpartij. Leuke achtertuin overgaand in het aangrenzende "Park". Bij de woning hoort een ruime inpandige fietsenberging en een eigen parkeerplaats.
De woning is goed geïsoleerd, heeft rondom dubbel glas en beschikt over energielabel A.

Vele voorzieningen zijn op korte loop-/fiets afstand van de woning gelegen, zoals het wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, diverse basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en kinderboerderij de Ulebelt.
Het NS-station Colmschate, het Deventer Ziekenhuis, het stadscentrum en de snelweg A1 zijn op 5 max 10 minuten rijden gelegen.

Indeling van de woning:
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toiletruimte.
Sfeervolle eetkeuken met schuifdeuren richting woonkamer. Keukenopstelling voorzien van fraai fornuis met 5-pits gastoestel en diverse ovens, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Ruime woonkamer met een mooi uitzicht over de tuin en de groene omgeving.

Eerste verdieping:
Overloop, bergkast met cv-ketel (Intergas 2004), 3 ruime slaapkamers en badkamer met wastafelmeubel, spiegel, glazen douchecabine, hangkasten, toilet en wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping:
Grote zolderruimte (net geen stahoogte) bereikbaar via een vlizotrap.

Vincent van Goghstraat 5 biedt het woongemak van een normaal woonhuis gecombineerd met het onderhoudsgemak van een appartement!
Want de woning maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren (VvE) Park Douweler Have Noord. Via deze VvE wordt het onderhoud (o.a. schilderwerk) van de woning en ook het tuinonderhoud van het omliggende park geregeld. Ook is de opstalverzekering collectief via de VvE geregeld. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 114,44.

Interesse in deze leuke woning?
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct je eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt je op Funda.nl.