Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Vonderstraat 133 - DEVENTER

Vonderstraat 133

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1935
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 136 m2
  • Woon opp. ca.: 101 m2
verkocht

Vonderstraat 133 te Deventer

Sfeervolle en uitgebouwde jaren '30 tussenwoning met diepe achtertuin gelegen op één van de mooiste plekjes op de Worp!

Deze verrassend ruime woning biedt vanwege de ligging in het ruim opgezette deel van de woonwijk een vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenstrook en speelveldje. Door de jaren heen is de woning goed onderhouden en vergroot middels een dakkapel en uitbouw aan de achterzijde. Veel originele details uit de jaren ’30 zijn nog aanwezig, waaronder: paneeldeuren, balkenplafond en erker voorzien van halfronde ramen met glas-in-lood.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, sfeervolle woonkamer met houten vloer, balkenplafond, schouw en erker voorzien van halfronde ramen met glas-in-lood en vrij uitzicht over groenstrook en het speelveldje aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de kelder.

De modern afgewerkte keuken (2018) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap en oven. Aansluitend de bijkeuken met deur naar de tuin, opstelplaats voor wasmachine en droger en een toilet met fonteintje.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde en een badkamer voorzien van wastafel en douchehoek met thermostaatkraan. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Met vaste trap te bereiken 4e slaapkamer met dakkapel over volledige breedte aan de achterzijde en een kleine dakkapel aan de voorzijde. Tevens is er nog een vaste kast gerealiseerd met bergmogelijkheden.

Tuin

Wat echt in het oog springt bij deze karakteristieke woning is de diepe en zonnige achtertuin met aangebouwde stenen berging. De woningen aan de achterzijde staan enigszins haaks op de achtertuin hetgeen in combinatie met de diepe achtertuin positief bijdraagt aan de privacy in de achtertuin. De tuin is bereikbaar middels een achterom.

Bijzonderheden

- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2020;
- Verwarming en warm water middels Remeha Calenta cv-ketel (2020);
- Grotendeels dubbel glas, vloer en dak isolatie;
- Moderne keuken geplaatst in 2018, badkamer vervangen in 2008;
- Dakkapel geplaatst aan de achterzijde in 2015;
- Elektra leidingen deels vervangen (1e verdieping + zolder);
- Vrije ligging aan de voorzijde, uitzicht op groenstrook en speelveld.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.