Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Voorhorst 23 - DEVENTER

Voorhorst 23

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1974
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 239 m2
  • Woon opp. ca.: 141 m2
verkocht

Voorhorst 23 te Deventer

Uitgebouwde tussenwoning met carport, berging, dakterras, schuur en diepe achtertuin!

Deze fors uitgebouwde tussenwoning is gelegen op een rustige plek in de gewilde woonwijk Borgele. Het is een kindvriendelijke buurt dankzij de groene speelvelden voor de deur en de autoluwe straat waar alleen de bewoners uit de straat gebruik van maken. Vanaf deze fijne plek zijn de historische binnenstad van Deventer en het NS station binnen ongeveer 10 minuten fietsen te bereiken, winkelcentrum Borgele is zelfs op loopafstand van de woning gelegen!

Indeling

Begane grond:

Overdekte entree met carport en toegang tot de berging en woning. De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet met fonteintje en de woonkamer. De tuingerichte woonkamer is in 2000 over de gehele breedte uitgebouwd en beschikt over een deur die toegang biedt tot de serre en achtertuin. De keuken is gelegen aan de straatzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, Grohe heetwaterkraan, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste kast en een sauna. Op de eerste verdieping zijn twee (voorheen drie) ruime en lichte slaapkamers aanwezig. De badkamer, eveneens zeer ruim, is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De aansluitingen voor een ligbad zijn nog aanwezig. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:

Ruime overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur, opstelplek voor de Remeha cv-ketel en een deur naar het dakterras. Verder zijn er twee slaapkamers aanwezig. Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

Tuin

De zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten en is fraai aangelegd. Voor de wat frissere dagen biedt de serre prima uitkomst, uiteraard is er in de tuin ook een ruim terras aanwezig om lekker van de zon te genieten. Achterin de tuin staat een vrijstaande houten schuur met elektra aansluiting. Achter deze schuur zijn twee regentonnen geplaatst om een eigen watervoorziening te hebben voor het besproeien van de tuin.

Bijzonderheden

- Daken in 2006 vernieuwd i.v.m. de asbest sanering;
- Onderhoudsarme kunststof gevelpanelen aangebracht;
- Woning grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Woonkamer uitgebouwd in 2000 en v.v. spanplafond met dimbare spots;
- Verwarming en warm water middels Remeha Calenta cv-ketel (bw.jr. 2012, gereviseerd 2019);
- Waterontharder aanwezig o.b.v. zoutoplossing;
- Autoluwe straat, speelveldje voor de deur;
- Definitief energielabel C.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.