Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Voortmanweg 4 - DEVENTER

Voortmanweg 4

Deventer

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1992
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 342 m2
  • Woon opp. ca.: 117 m2
verkocht

Voortmanweg 4 te Deventer

Leuke twee onder een kapwoning met garage/carport en houten berging, gelegen aan een autoluwe straat op een mooie groene locatie in de woonwijk Essenerveld. Aan de voorzijde ligt de woning aan een klein rustig pleintje.

De woning staat op een ruime kavel van maar liefst 342 m2. Diepe voortuin met goede parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. Aangebouwde stenen garage met daarvoor een carport.
Langs de garage is de achterom naar de 15 meter diepe achtertuin met o.a. groot zonneterras, vijverpartij en ruime houten berging. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte. Sfeervolle tuingerichte woonkamer met grote schuifpui, gashaard in de zithoek, extra bergruimte in de trapkast. Lopen keuken voorzien van een luxe hoekkeuken met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, zoals; koelkast, oven, vaatwasser, 4-pits kookplaat met wok en daarboven een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.
Oorspronkelijk waren er drie slaapkamers op deze verdieping. Op dit moment zijn de twee kamers aan de tuinzijde samengevoegd tot één zeer ruime kamer. Deze aanpassing is weer eenvoudig terug te draaien.

Tweede verdieping:
Zeer grote zolderkamer, ruime overloop met bergruimte en opstelplaats voor wasmachine, droger, c.v.-ketel en mv-box.

De woning ligt op korte afstand van het natuurgebied “De Bannink” met goede wandel- en fietsmogelijkheden in de bossen en op de landerijen.
Diverse basisscholen, winkelcentra en ook sportfaciliteiten (fitness, voetbal, hockey, tennis, zwemmen en schaatsen) zijn gelegen in de nabije omgeving van de woning.

Verder is het woonhuis zeer goed bereikbaar: de A1 en het NS station Colmschate op vijf minuten afstand en bushaltes voor stads- en streekvervoer in de directe nabijheid.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.