Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Walstraat 122 - DEVENTER

Walstraat 122

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1900
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 90 m2
  • Woon opp. ca.: 91 m2
verkocht

Walstraat 122 te Deventer

Op een top locatie in de historische binnenstad van Deventer ligt deze uitstekend onderhouden hoekwoning met eigen achterom, achtertuin en fietsenberging. Midden in het Bergkwartier, dichtbij de Brink, winkelcentrum De Boreel en het treinstation.
Het klassieke huis is gebouwd in 1900, heeft een nog oudere gewelvenkelder, maar is qua voorzieningen en afwerkingen helemaal een woning van nu. Mooie keuken met inbouwapparatuur, fraai gemoderniseerde badkamer en toiletruimte, dakisolatie en grotendeels voorzien van dubbel glas.
De woning heeft een speelse indeling met middenin een fraaie trappartij met bordessen naar de verdiepingen en veel lichtinval. De woning beschikt over een op het noordwesten gelegen, ommuurde, stadstuin met veranda en een achterom over eigen terrein langs de zijgevel van de woning.

Deze woning heeft een eigen website.
Kijk voor meer informatie op walstraat122.nl

De woning heeft de volgende indeling:

Begane grond:
Centraal gelegen hal met entree in de zijgevel van de woning, mooie houten trappartij naar de verdiepingen, gemoderniseerde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Garderobehoek met meterkast en toegang naar de gewelvenkelder.
Aan de voorzijde is de sfeervolle zitkamer gelegen. In de zitkamer ligt een fraaie eiken vloer. Aan de tuinzijde is de ruime woonkeuken voorzien van een luxe keuken voorzien van fraai keramisch keukenblad, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en veel extra kastruimte. Deur naar de tuin en de veranda.

Kelder:
Via een luik in de entree en middels een vaste trap is de historische gewelvenkelder bereikbaar. Deze wordt als bergruimte gebruikt.

Eerste verdieping:
Overloop met aan beide zijden een ruime slaapkamer. In beide slaapkamers en op de overloop ligt een mooie eiken vloer. Luxe badkamer met wastafelmeubel, zwevend toilet, inloopdouche en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Open zolderruimte, verdeeld in twee vertrekken. Een groot Velux dakraam boven de trap zorgt voor een mooie lichtinval tot op de overloop van de eerste verdieping.
Aan de voorzijde van de zolderverdieping is een aparte kamer, eventueel als logeerruimte te gebruiken. Verder is aan de achterzijde een cv- annex wasmachineruimte. Het middengedeelte kan gebruikt worden als hobbyruimte, opslag of als werkkamer.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.