Getreuer Makelaars

Wilhelmina Druckerstraat 7

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1994
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 149 m2
  • Woon opp. ca.: 120 m2
verkocht

Wilhelmina Druckerstraat 7 te Deventer

Aan een groot plantsoen gelegen, uitstekend onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met een diepe leuk aangelegde achtertuin met een groot terras, een stenen berging met daarnaast een gezellige houten veranda.
Aan de voorzijde beschikt de woning over een diepe voortuin met een extra zonneterras. Vrij uitzicht op het tegenovergelegen plantsoen met daarin speelgelegenheid voor kinderen.

Indeling van de woning:
Entree met meterkast, gemoderniseerde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje, trapopgang naar de verdieping en glaspaneeldeur naar de woonkamer.
Grote tuingerichte woonkamer met bergkast onder de trap, deur naar de tuin, terras en veranda.
Ruime open woonkeuken met eethoek en luxe hoekkeuken met granieten aanrechtblad en eetbar. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: elektrische oven, 5-pits gaskookplaat met daarboven r.v.s. afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Op de begane grond ligt een mooie laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, drie ruime slaapkamers, gemoderniseerde badkamer voorzien van een luxe inloopdouche, een wastafelmeubel en een tweede toilet. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop, grote slaapkamer voorzien van laminaatvloer en wastafelmeubel. Kastenwand met daarin netjes weggewerkt ruimtes voor de wasmachine en wasdroger, de Remeha HR combiketel (2008) en extra bergruimte.

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke, zelfs autoluwe, woonstraat in de woonwijk "Swormink", op korte afstand van diverse voorzieningen zoals kinderspeelplaats, sportvelden, het vernieuwde winkelcentrum Flora, diverse basisscholen en medische voorzieningen. Gunstig gelegen ten opzichte oprit van de A1, Deventer-Oost, uitvalswegen naar het stadscentrum, sportcentrum De Scheg en het NS-station Colmschate.

Bjzonderheden:
- Moderne keuken, badkamer en toilet;
- Buitenschilderwerk gedaan in 2019;
- HR combiketel Remeha uit 2008;
- Volledig geïsoleerd, o.a. rondom dubbel glas;
- Energielabel B;

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.