Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Zwolseweg 11 A - DEVENTER

Zwolseweg 11 A

Deventer

  • Bouwjaar: 1989
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 69 m2
verkocht

Zwolseweg 11 A te Deventer

Modern afgewerkte bovenwoning met zonnig balkon!

In de gewilde 'Zwolsewijk', nabij het sfeervolle stadscentrum van Deventer, NS-station, de IJssel en Rijsterborgherpark, modern afgewerkte bovenwoning met ruim zonnig balkon, stenen berging en eigen entree. Dit 3-kamer appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex bestaande uit slechts twee wooneenheden en is gelegen op de bovenste (eerste) verdieping.

Indeling

Begane grond: Middels eigen entree v.v. videofoon toegang tot de de trap waarmee de bovenwoning te bereiken is.

Eerste verdieping: Ruime hal met bergruimte achter het knieschot en toegang tot alle vertrekken. De lichte en sfeervolle woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een nieuwe en moderne keuken (2018) met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en Quooker. Het zonnige balkon is gelegen op het zuidwesten.

Verder beschikt dit appartement over een separaat toilet met fonteintje, 2 slaapkamers en een nette badkamer met douchehoek, ligbad en een wastafelmeubel. Achter de badkamer bevindt zich de wasruimte met tevens de opstelplek voor de Intergas cv-ketel (2010).

De kleinschalige VvE bestaat uit twee eigenaren (te weten; de beneden- en bovenwoning) en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De huidige maandelijkse VvE bijdrage van €70,- is bestemd voor de opstalverzekering en het opbouwen van een onderhoudsreserve, zo staat het schilderwerk aan de buitenzijde medio 2021 op de planning.

Bijzonderheden

- Luxe en moderne keuken, vernieuwd in 2018;
- Glasvezelaansluiting aanwezig;
- Deels overdekt balkon, gelegen op het zuidwesten;
- Eigen entree met videofoon;
- Ruime stenen berging v.v. elektra;
- Muur en dakisolatie, grotendeels dubbel glas;
- Woning beschikt over definitief energielabel C;
- Lage VvE bijdrage van €70,- per maand;
- Gelegen op loopafstand van binnenstad, NS-station, de IJssel en park.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.