Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Schimmelpennincksingel 39 - DIEPENVEEN

Schimmelpennincksingel 39

Diepenveen

  • Type: villa vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2001
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 813 m2
  • Woon opp. ca.: 268 m2
verkocht

Schimmelpennincksingel 39 te Diepenveen

Aan de rand van het dorp Diepenveen ligt een stijlvolle vrijstaande villa met een karakteristieke rietgedekte kap. Deze bijzondere woning is uniek gelegen in de woonwijk met de achterzijde grenzend aan een weiland met uitzicht op veel groen. Op eigen terrein is een zeer ruime parkeergelegenheid aanwezig. De fraai aangelegde tuin, met verschillende terrassen, rondom het huis biedt veel privacy.

Deze fraaie villa uit 2001 met maar liefst 268 m2 woonoppervlakte en een inhoud van 1.075 m3 ademt een sfeer van ruimte en licht. Het huis beschikt over een inpandige garage, 5 grote slaapkamers, 2 badkamers, zeer royale woonkamer, grote woonkeuken, bijkeuken en een tv/werkkamer.
De villa is goed onderhouden, uitstekend geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
De perceeloppervlakte bedraagt 813 m2.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op: schimmelpennincksingel39.nl

De woning heeft de volgende indeling:
Imposant welkom door lichte entreepartij met grote vide. In de gang bevindt zich meterkast, trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer, ruime woonkeuken en bijkeuken die verder leidt tot de inpandige garage.

Speelse woonkamer met een grote erker, open haard en openslaande deuren naar een royaal terras. Alle ramen van de erker en de openslaande deuren naar het terras zijn voorzien van verticale elektrische zonneschermen.
Grote halfopen woonkeuken, in 2019 geheel vernieuwd, en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door het geplaatste keukeneiland, met een mogelijkheid voor twee zitplaatsen, is er nog meer kastruimte en nog meer werkblad. Ideaal voor een groot gezien en/of de hobbykok. Naast de woonkeuken is een tv/werkkamer gelegen.

In de bijkeuken is plaats voor de wasmachine en wasdroger en andere keukenapparaten. De keukenkastjes bieden veel extra opslagruimte. De grote garage kan via de bijkeuken bereikt worden of via de zijkant van het huis.

De hele begane grond is voorzien van een mooie lichte natuursteenvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ook op deze etage ervaart u de ruimte die in het huis zit. De grote overloop biedt bijvoorbeeld ruimte voor een extra werkplek of bibliotheek. De grote vide verbindt deze ruimte met de hal op de begane grond.

Alle vier de slaapkamers op deze verdieping hebben forse afmetingen. De hoofdslaapkamer beschikt over een balkon, een inloopkast en een eigen badkamer met douche en wastafel. Één slaapkamer is voorzien van een houten plateau waarop geslapen kan worden en een andere slaapkamer heeft zijn eigen grote inloopkast. Leuke halfronde dakkapellen, hoge plafonds en de schuine kap maken het geheel zeer sfeervol en ruimtelijk.

Op deze verdieping is nog een ruime badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, twee wastafels en een doucheruimte met glazen wanden.

Tweede verdieping:
Via de ruime overloop met bergruimte, opstelplek voor cv-ketel en balansventilatie-unit naar de zeer grote vijfde slaapkamer. Deze prachtige kamer is voorzien van twee Velux dakramen en biedt veel mogelijkheden om te gebruiken als bijvoorbeeld fitnessruimte, atelier of speelkamer.

Op zoek naar een rustig maar niet afgelegen plek om te wonen? Dan is dit huis het juiste. De tuin is sfeervol aangelegd met een aantal (fruit)bomen en een grote vijver.

De dorpskern van Diepenveen met supermarkt, bakker, kaaswinkel, bloemist, dorpshuis, restaurants en basisscholen is op korte loopafstand en fietsafstand van de woning gelegen. Het centrum van Deventer en treinstation zijn fietsend in 15 minuten te bereiken.
Het bos is binnen een paar minuten lopend bereikbaar. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietspaden door de landerijen en bossen die vele mogelijkheden bieden voor rust en ontspanning. En voor de golfliefhebbers is er een mooie golfbaan.

Bijzonderheden:
- Energielabel A (geldig tot 4-1-2033);
- Rustig gelegen (alleen bestemmingsverkeer);
- Keuken in 2019 geheel vernieuwd;
- Royale woonkamer, grote woonkeuken, bijkeuken en aparte tv/werkkamer op begane grond;
- Erker en één set terrasdeuren hebben verticale elektrische zonneschermen (merk Somfy);
- Flam inbouw open haard;
- Vijf royale slaapkamers;
- Twee badkamers;
- Uitstekend geïsoleerd;
- Intergas Extreme 36 CW5 combiketel 2021;
- Energiezuinige balansventilatie (merk Stork);
- Woonoppervlak: 268 m2;
- Inpandige garage: 22 m2;
- Inhoud woning: 1.075 m3;
- Perceel oppervlak: 813 m2.

Interesse in deze fraaie rietgedekte villa?
Bel voor een afspraak met ons kantoor.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.