Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Veldkampweg 12 - DIEPENVEEN

Veldkampweg 12

Diepenveen

  • Type: villa vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1962
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 2348 m2
  • Woon opp. ca.: 150 m2
verkocht

Veldkampweg 12 te Diepenveen

Vrijstaande villa in 1962 in opdracht van de ouders van de huidige eigenaren gebouwd. De villa heeft een speelse split-level indeling met in totaal vijf slaapkamers, twee badkamers, een inpandige garage en een ruime woonkamer.
De villa is omgeven door een zeer fraai aangelegde, gedurende alle seizoenen groene, tuin met terrassen, vijverpartij, groot gazon en mooie borders met o.a. grote rododendrons. Het totale perceel is maar liefst 2348 m2 groot.
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Carport naast de woning. Verder is er nog een houten berging voor tuingereedschap etc.

Begane grond:
Bordes met overdekte entree, grote centraal gelegen hal met hoog plafond, toiletruimte, meterkast en trappen naar de verdieping en het souterrain.
Half open keuken voorzien van een hoekkeuken en diverse (inbouw) apparatuur. Ruime L-vormige woonkamer van circa 43 m2 met open haard, parketvloer en grote raampartijen met zicht op de fraai aangelegde tuin. Dubbele schuifpui met toegang naar het terras.

Souterrain:
Een halve verdieping lager ligt het souterrain. Deze is vanuit de hal met een korte trap bereikbaar.
De trap komt uit in een centraal gelegen tweede hal. Vanuit hier zijn de volgende vertrekken bereikbaar; de grote slaap-logeerkamer aan de achterzijde van de woning, een provisieruimte, de grote c.v.-ruimte annex berging. Hier staat de Intergas VR ketel (2009) met daarnaast de gasboiler voor het warme water in de woning. Grote inpandige garage met kanteldeur en verwarming en deur naar de achtergelegen hobbyruimte. Vanuit hier is de tuin rechtstreeks bereikbaar.

Verdieping:
Boven het souterrain is de ruime slaapverdieping gelegen.
Hier zijn in totaal vier slaapkamers, een badkamer met wastafel, toilet en ligbad en een tweede badkamer met douche en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van twee tot vier vaste kasten. Eén slaapkamer beschikt over een balkon.

De Veldkampweg maakt onderdeel uit van een zeer geliefde villawijk uit de 60-er en 70-er jaren van de vorige eeuw. Alle huizen beschikken over grote kavels. Daardoor veel privacy op eigen terrein. De omgeving is mooi volgroeid met hoog geboomte en parkachtig aangelegde straten.
Het dorp Diepenveen biedt goede voorzieningen zoals basisscholen, supermarkt, diverse winkels o.a. een slijterij, een goede bakker en slager en daarnaast restaurants en een dorpshuis. Ook de sportvelden en de 18-holes golfbaan zijn op korte loop-/fiets afstand van de woning gelegen.

We nodigen u graag uit om de villa te bezoeken en de mogelijkheden die deze locatie u biedt te onderzoeken. Want het perceel biedt een enorm bouwvlak, wat u de mogelijkheid geeft om indien gewenst de woning flink uit te bouwen. Of, we durven het haast niet te zeggen, om het perceel te zien als een zeer fraaie bouwlocatie, waar u uw woonwensen naar believen kunt vervullen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.