Kapelweide 2e fase 2

Lettele

  • Type: Woonhuis
  • Bouwvorm: n.v.t.
Prijs op aanvraag
_3133_1503387580.jpg

Kapelweide 2e fase 2 te Lettele

Aan de Bathmenseweg in Lettele ontwikkelt Nikkels projecten het plan Kapelweide. In de Kapelweide worden 19 woningen ( in twee fases) gebouwd in een groene en herkenbare buurt met veel sociale diversiteit en samenhang. Daarnaast zijn er 4 ruime kavels te koop.

Tweede fase inschrijven.
In 2018, is de verwachting, zal de verkoop van de tweede fase, 5 rijwoningen van het type XL starten. Kopers met economische binding met Lettele krijgen voorrang bij de inschrijving. Mocht u belangstelling hebben voor één van deze woningen, schrijf u dan vrijblijvend in voor dit nieuwbouwproject. We informeren u dan bijtijds voor start verkoop.

Eerste fase in aanbouw.
In het plan worden 4 verschillende woningtypes gerealiseerd. De rijwoningen worden uitgevoerd in een type XL en ruimere variant de XXL. Ook worden er 2 types half-vrijstaande woningen gerealiseerd, de XL en XXL. De XXL woning komt op een prominente plek bij de entree van het plan.

Alle woningen in het plan worden standaard voorzien van een badkamer en toilet met een hoog afwerkingsniveau en luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De bouw van de woningen van de eerste fase is ondertussen gestart.