Getreuer Makelaars

Kapelweide Kavel 23

Lettele

  • Type: Woonhuis
  • Bouwvorm: n.v.t.
€ 145.000,- vrij op naam

Kapelweide Kavel 23 te Lettele

Aan de Bathmenseweg in Lettele ontwikkelt Nikkels projecten het plan Kapelweide. In de Kapelweide worden 19 woningen ( in twee fases) gebouwd in een groene en herkenbare buurt met veel sociale diversiteit en samenhang. Daarnaast zijn er 4 ruime kavels te koop.

Bouwkavels
De 4 bouwkavels zijn bestemd voor 2 twee onder één kap woningen alsmede 2 vrijstaande woningen. De kavels variëren in grootte van 515 tot 735 m2 waarbij de grootste kavel nog gesplitst moet worden voor de 2 onder één kap woningen. De koper heeft vrije architect- en aannemer keuze voor de bouw van een woning op deze kavel.

Woningtypes
In het plan worden 4 verschillende woningtypes gerealiseerd. De rijwoningen worden uitgevoerd in een type XL en ruimere variant de XXL. Ook worden er 2 types half-vrijstaande woningen gerealiseerd, de XL en XXL. De XXL woning komt op een prominente plek bij de entree van het plan.
Alle woningen in het plan worden standaard voorzien van een badkamer en toilet met een hoog afwerkingsniveau en luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De bouw van de woningen van de eerste fase is ondertussen gestart.

In 2018, is de verwachting, zal de verkoop van de tweede fase, 5 rijwoningen van het type XL starten. Kopers met economische binding met Lettele krijgen voorrang bij de inschrijving.