Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Blomstraat 13 - OLST

Blomstraat 13

Olst

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1988
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 255 m2
  • Woon opp. ca.: 127 m2
verkocht

Blomstraat 13 te Olst

Uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met vrijstaande garage en zonnige achtertuin!

Deze uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en eigen oprit is gelegen in een rustige woonomgeving. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht op een speelpleintje, ook is hier volop openbare parkeerplek. De Blomstraat betreft een voor auto's doodlopende straat waardoor het autoluw is. In 2008 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, eveneens is er een dakkapel geplaatst op de zolder.

De achtertuin die in 2018 opnieuw is aangelegd, is gelegen op het zonnige zuiden en biedt door zijn ligging volop privacy! De vrijstaande garage is via de tuin te bereiken en voorzien van een kanteldeur. De oprit voor de garage biedt ruimte voor in ieder geval een auto.

Indeling

Begane grond:

Entree aan de zijkant van de woning, hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toilet met fonteintje. Aan de voorzijde is de half open keuken met eethoek gesitueerd en biedt vrij uitzicht op het speelpleintje. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, oven, 4-pits gas kookplaat en afzuigkap. De ruime in 2008 uitgebouwde woonkamer heeft een ruime zithoek met kunststof schuifpui met lichtstraat naar de zonnige tuin.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop zijn 3 ruime slaapkamers te bereiken evenals de badkamer. De badkamer is voorzien van een zitbad met douche, 2e toilet en dubbele wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping toegankelijk.

Tweede verdieping:

Een ruime overloop met volop bergruimte, aansluitingen wasmachine en droger en tevens de opstelplek van de Intergas HRE CV ketel (2020). Vanaf de overloop is de 4e slaapkamer bereikbaar die is uitgerust met een kunststof dakkapel (2011) waardoor extra woonruimte op deze verdieping is ontstaan. De dakkapel is voorzien van elektrische bedienbare rolluiken en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:

Er is een voortuin/zijtuin en achtertuin. De achtertuin, met vrijstaande stenen garage, is gelegen op het zonnige zuiden en biedt volop privacy! In 2018 is de tuin door een hovenier volledig opnieuw aangelegd.

Bijzonderheden:

- Ruime garage met eigen oprit;
- Liefst 4 ruime slaapkamers aanwezig;
- Schilderwerk achterzijde in 2020 uitgevoerd;
- Uitbouw woonkamer met lichtstraat en kunststof schuifpui (2008);
- Volledig geïsoleerde woning, Intergas cv ketel uit 2020;
- Supermarkten, diverse sportvoorzieningen en NS station Olst op fietsafstand;
- Achtertuin vernieuwd in 2018, gelegen op het zonnige zuiden.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.