Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Burgemeester Bentinckstraat 1 - OLST

Burgemeester Bentinckstraat 1

Olst

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1957
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 312 m2
  • Woon opp. ca.: 91 m2
verkocht

Burgemeester Bentinckstraat 1 te Olst

Vrijstaand wonen aan één van de mooiste straten van Olst!

Op een mooie locatie nabij het dorpscentrum gelegen karakteristieke en uitgebouwde vrijstaande jaren ’50 woning met stenen garage en berging, oprit voor de eigen auto en tuin rondom. De afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd en o.a. voorzien van glad gestucte wanden en plafonds, nieuwe elektra leidingen en een moderne woonkeuken.

De achtertuin biedt optimaal privacy en is op het zonnige zuidwesten gelegen. De leuke straat waaraan de woning is gelegen kenmerkt zich door zijn ruime en groene opzet. Op loopafstand van de woning zijn de winkels, scholen en het NS station te vinden evenals de weekmarkt van Olst.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, trapopgang, provisiekast en toilet met fontein. Aan de voorzijde gesitueerde lichte woonkamer met open verbinding naar het eetgedeelte met aansluitend de keuken. Half open woonkeuken met moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits SMEG gasfornuis inclusief oven en bordenwarmer, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en vriezer. Tevens is de cv ketel en aansluiting voor de wasmachine aanwezig in de keuken, prachtig weggewerkt in een vaste kast. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 met toegang tot het balkon aan de voorzijde en 1 met kastenwanden) en badkamer met wastafelmeubel, douche/bad combinatie en toilet. Vanaf de overloop is nog een kleine vliering te bereiken (niet bevloerd).

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen waarvan de achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Hier kan je volop profiteren van de privacy die de achtertuin te bieden heeft. De vrijstaande stenen garage is ideaal voor het plaatsen van de fietsen en tuinmeubilair en beschikt over een vliering en elektra. Voor de garage is een oprit aanwezig waar de eigen auto geparkeerd kan worden. Naast de garage is nog een berging aanwezig waar de containers (GFT en plastic) staan.

Bijzonderheden

- Achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten;
- Ruime vrijstaande stenen garage met aangebouwde berging;
- Oprit voor de eigen auto;
- Verwarming en warm water middels AWB cv-ketel (2013);
- Grotendeels dubbel glas, dak- en muurisolatie;
- Deels v.v. kunststof kozijnen;
- Glasvezelinternetaansluiting;
- Gedeeltelijk buitenzonwering middels screens;
- Goede ligging nabij diverse voorzieningen.

Opzoek naar een sfeervolle en vrijstaande woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.